Red Dead Redemption 2 a Doom Eternal už s podporou Nvidia DLSS
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Red Dead Redemption 2 a Doom Eternal už s podporou Nvidia DLSS

Red Dead Redemption 2 a Doom Eternal už s podporou Nvidia DLSS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 6. 2021 21:29 1

Nejen novými grafikami, ale i stále větším rozšířením ray tracingu a technologie DLSS se na Computexu pochlubila společnost Nvidia. Mezi nejnovějšími tituly s podporou Reflex nově najdeme DOOM Eternal, Rainbow Six Siege či Red Dead Redemption 2.

Reklama

Celkově Reflex k dnešnímu dni podporuje více než 50 her, mezi něž patří také populární tituly a série jako Battlefield, Call of Duty, Control, Crysis, Cyberpunk, Death Stranding, DOOM, Final Fantasy, Fortnite, Marvel Avengers, Metro, Minecraft, Monster Hunter, Outriders, Red Dead Redemption, Tom Clancy’s Rainbow Six, Tomb Raider, War Thunder, Watch Dogs nebo Wolfenstein. Ray tracing je dostupný přes 60 her, nově pak právě pro DOOM Eternal, uvedl výrobce populárních grafik.

Podle Nvidie DLSS zvyšuje pomocí AI výkon až dvojnásobně, přičemž dokáže zachovat ostrý a čistý obraz – redukuje tak tradiční nutnost volby mezi počtem snímků za sekundu a kvalitou zobrazení. 

Co se Reflex týče, tak se jedná o sadou nástrojů k měření a optimalizaci latence systému v kompetitivních hrách. Díky tomu lze dosáhnout lepší odezvy PC na ovládání, a tedy rychlejšího zaměřování i přesnější střelby

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama