Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online podporují DLSS. Hráči získají porci výkonu navíc
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online podporují DLSS. Hráči získají porci výkonu navíc

Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online podporují DLSS. Hráči získají porci výkonu navíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 7. 2021 09:53 1

Rockstar Games uvedl svůj update pro Red Dead Redemption Online s názvem Blood Money. Přichází s ním také podpora DLSS do Red Dead Redemption 2 i Red Dead Online. Majitelé GeForce RTX díky tomu získají výkon navíc, který se v náročné hře může hodit k dosažení plynulého pohybu při vyšších rozlišeních nebo nastavení detailů. Nvidia tvrdí, že ve 4K díky DLSS může počet snímků za sekundu vzrůst až o 45 %. 

Reklama

S pomocí DLSS se všichni hráči s GeForce RTX mohou ponořit do světa Red Dead Redemption 2 a v rozlišení 1 920 × 1 080 px si ho vychutnat s maximálními detaily při 60 a více FPS.  Pokud preferují 2 560 × 1 440 px, bude jim k tomu stačit GeForce RTX 3060 Ti a vyšší. A v rozlišení 3 840 × 2 160 px je na 60 a více FPS při plných detailech potřeba RTX 3070 a výkonnější. 

Red Dead Redemption 2 je jednou z nejlépe hodnocených her všech dob s více než 275 velice pozitivními recenzemi a přes 175 oceněními v kategorii Hra roku. PC verze je také jedním z nejlépe vypadajících titulů na této platformě. Nabízí realistický otevřeným světem, který ve vysokých rozlišeních s maximální úrovní grafických detailů dokáže prověřit možnosti každé GPU.

Betaverze Unity 2021.2 s podporou NVIDIA DLSS

Společnost Unity nedávno vydala beta verzi svého herního enginu Unity 2021.2. Jednou z mnoha novinek je přidání nativní podpory DLSS do High Definition Render Pipeline (HDRP).  Díky tomu mohou vývojáři v tomto enginu snáze přidávat inovativní technologii do svých her.

DLSS pomocí AI zvyšuje snímkovou frekvenci. Hráčům tak poskytuje výkon navíc pro maximální nastavení kvality nebo zvýšení rozlišení. DLSS je podporováno v široké škále her, celkem jich je téměř 60. Včetně AAA titulů jako Call of Duty, Cyberpunk 2077, Fortnite, Minecraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal nebo Rainbow Six Siege.  Kromě Unity jej podporuje také Unreal Engine 4, 5, více než 15 proprietárních herních enginů i tucet kreativních a produkčních aplikací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama