Ředitel marketingu AMD si pěkně rýpl do NVIDIE a jejích tavících se konektorů
i Zdroj: Nvidia
Novinka Ředitel marketingu AMD si pěkně rýpl do NVIDIE a jejích tavících se konektorů

Ředitel marketingu AMD si pěkně rýpl do NVIDIE a jejích tavících se konektorů

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

18. 11. 2022 19:10 11

NVIDIA sice má nejvýkonnější kartu, ale co z toho, když s nimi máte na krku hromadu problémů? A konkurence si z vás ještě dělá legraci!

Reklama

Kauza tavících se napájecích konektorů RTX 4090 je velké téma posledních týdnů. Všichni to řeší, zkoumají co s tím a nebo jak ten obří bazmek bezpečně provozovat, aniž byste museli vedle stolu mít hasičák. Toho se chytil ředitel herního marketingu AMD Sasa Marinkovic a šoupl na Twitter hezky kousavé přání bezpečných svátků, spolu s obrázkem 8pinových napájecích konektorů. Ty patří kartě RX Radeon 7900 XTX (ještě nějaké to X by to sneslo), která se kolem Vánoc taky chystá udeřit, přesně 13. prosince. 

Z toho je jasné, že AMD se rozhodlo zůstat u osvědčených robustních 8pinů. A jak poznamenal Scott Herkelman, generální manažer a viceprezident divize Radeonů, „není potřeba přestavovat PC, není potřeba měnit PC skříň a není nutná napájecí redukce“. Hoši z červeného týmu střílí na šéfa NVIDIE Huanga jeden fór za druhým. Nutno dodat, že problémy s RTX 4090 jsou zatím v desítkách případů, nejde o hromadné tisícové GPU kamikadze. I tak, když už vysolíte za grafiku 50 000 Kč, tak chcete aby fungovala a ne že se rozhodne potají změnit skupenství. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama