rockstar-games-znovu-potvrdilo-datum-vydani-grand-theft-auto-v-pro-pc
Novinka Rockstar Games znovu potvrdilo datum vydání Grand Theft Auto V pro PC

Rockstar Games znovu potvrdilo datum vydání Grand Theft Auto V pro PC

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 1. 2015 20:30 6

Datum vydání GTA V pro počítače se blíží a lidé začínají být nervózní. V různých fórech se množí spekulace o odložení, či zrušení hry, v nejlepším případě prosby o opětovné potvrzení stavu věcí. Lidé v Rockstar Games se proto rozhodli zareagovat a datum vydání GTA V skutečně znovu oficiálně potvrdili.

Reklama

S Michaelem, Franklinem a Trevorem se tak do dobrodružství v Los Santos na svých počítačích skutečně pustíme už 27. ledna. Rockstar Games na svém webu konkrétně napsali: „GTA V na PC dorazí 27. ledna. V současné chvíli nechystáme žádné změny.“ První věta je jasná. Nad druhou bychom sice mohli trochu polemizovat, ale doufejme, že se jedná pouze o klasickou korporátní hatmatilku.

Rockstar Games znovu potvrdilo datum vydání Grand Theft Auto V pro PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Bohužel trošku znepokojivé jsou i další skutečnosti. U GTA V na Steamu stále není přesné datum vydání, ačkoliv hry bychom se měli dočkat už za 18 dní. Rockstar Games kromě toho ještě neuveřejnili hardwarové požadavky hry, což je také docela nestandardní. Na druhou stranu, toto jsou opravdu jenom zoufalé dohady. Doufejme, že nás tvůrci jenom napínají. Pokud by se něco změnilo, samozřejmě vás budeme informovat.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama