Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů

Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů

Redakce PCT

Redakce PCT

31. 12. 2015 22:00 21

Seznam kapitol

1. Ročník 2015 2. Nejlepší produkt roku 3. Nejhorší produkt roku 4. Inovace roku a nejzajímavější řešení roku 5. Nejlepší trend(y) roku 6. Nejhorší trend(y) roku
7. Zklamání roku 8. Překvapení roku 9. Škoditel roku 10. Pamětihodné marketingové přestřelky a perly 11. Článek, interview, web roku 12. Výhled, přání do roku 2016

S Novým rokem máme pro vás připravené shrnutí, které je výsledkem společného projektu několika českých redakcí a redaktorů píšících o hardwaru. Jaké produkty byly nejlepší, nejhorší, co se líbilo a nelíbilo a co bychom rádi do budoucna očima redaktorů DIIT, Extrahardware, PC Tuningu Světa Hardware a Cnews.

Reklama

Česká republika je dost malá na to, aby se v řadě branží znal doslova každý s každým, a platí to i pro hardwarové magazíny – ostatně když se podíváte na seznam účastníků tohoto projektu, zjistíte, že řada z nás už pracovala pohromadě a prošla si několikero redakcí.

Občas to mezi námi vře a na řadu věcí máme různé názory, a proto kdysi vznikl i tento společný projekt, který by měl nabídnout ucelené shrnutí uplynulého roku v oblasti hardwaru z různých úhlů pohledu a s různou měrou zaujatosti, kterou v tomto případě vybalancují názory ostatních.

Stejný článek proto najdete na všech webech, jejichž redaktoři se tohoto meziredakčního shrnutí uplynulého hardwarového roku 2015 zúčastnili.

Za naši redakci svou troškou přispěl Adam Vágner, Pavel Boček a Petr Diviš. A kdo všechno se svými názory do článku ještě přidal?

  1. Adam Vágner (PC Tuning)
  2. Petr Diviš (PC Tuning)
  3. Pavel Boček (Hardware Insights, PC Tuning)
  4. Jirka Souček (DIIT)
  5. David Ježek (DIIT, abclinuxu)
  6. Lukáš Fiala (Extrahardware)
  7. Mirek Jahoda (Extrahardware)
  8. Honza Olšan (Extrahardware)
  9. Pavel Šantrůček (Svethardware)
  10. Lukáš Václavík (Cnews)

V článku jsme hodnotili produkty, technologie i trendy v následujících kategoriích:

  • Nejlepší produkt roku
  • Nejhorší produkt roku
  • Inovace roku a nejzajímavější řešení roku
  • Nejlepší trend(y) roku
  • Nejhorší trend(y) roku
  • Zklamání roku
  • Škoditel roku, aneb kdo by zasloužil vysadiť uprostred Sahary s dáždnikom
  • Vrtění psem a jiným drobným zvířectvem, aneb pamětihodné marketingové přestřelky a perly
  • Článek, interview, web roku
  • Výhled, přání do roku 2015

A to je zároveň celé zadání, na základě kterého se všichni vyjadřovali. Dalšími pravidly jsme se nesvazovali, někdo daná témata pojal šířeji, někdo se zaměřil jen na to, co jej zajímá nejvíc. A koho k dané otázce nenapadlo nic, co by stálo za řeč, odpověď vynechal.

Ale už dost o samotném formátu článku, pojďme už na to, co se nám letos líbilo a nelíbilo, abyste s námi mohli polemizovat v diskuzích a abyste mohli připomenout i další věci, které jsme opomněli, které byly letos přelomové podle vás a na které budeme ještě za dlouhou dobu vzpomínat.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama