rozjedete-battlefield-v-ea-odhalilo-systemove-pozadavky-pripravovane-herni-pecky
Novinka Rozjedete Battlefield V? EA odhalilo systémové požadavky připravované herní pecky

Rozjedete Battlefield V? EA odhalilo systémové požadavky připravované herní pecky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 5. 2018 16:00 2

Herní vydavatelství EA konečně odhalilo předběžné minimální a doporučené požadavky na svůj nadcházející akční titul Battlefield V od studia DICE.

Reklama

Pátý Battlefield má světlo světa spatřit až 19. října tohoto roku, nicméně není na škodu znát minimální sestavu, na které si ji budeme moci vychutnat. Podle informací od výrobce, potažmo ze služby Origin hra vyžaduje minimálně procesor Intel Core i5-6600K, nebo AMD FX-6350 společně s 8 GB operačních pamětí. 

Rozjedete Battlefield V? EA odhalilo systémové požadavky připravované herní pecky
i Zdroj: PCTuning.cz

Co do grafického výkonu si BF5 žádá minimálně grafikou kartu plně kompatibilní s DirectX 11, což podle specifikace v podstatě znamená GeForce GTX 660 se 2 GB VRAM, nebo konkurenční Radeon HD 7850 se 2GB pamětí. Hra poběží v prostředí Windows 7, 8.1 a 10 v 64bitových verzích. Na úložišti je potřeba zhruba 50 GB volného prostoru. 

Pro plynulé on-line hraní je úplným minimem rychlost připojení k internetu 512kb/s. Vydavatel ale samozřejmě doporučuje připojení rychlejší. Vydání nového dílu je stále relativně daleko a systémové požadavky se tak mohou ještě mírně změnit v průběhu čekání.

Zdroj: Origin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama