s-novou-grafikou-geforce-the-crew-2-zdarma-a-nove-ovladace-pro-hru-vampyr
Novinka S novou grafikou GeForce The Crew 2 zdarma a nové ovladače pro hru Vampyr

S novou grafikou GeForce The Crew 2 zdarma a nové ovladače pro hru Vampyr

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 6. 2018 13:30

Společnost NVidia upozorňuje na obnovenou dostupnost grafických karet, ke kterým přidává zdarma hru The Crew 2. Zároveň dnes uvolnila nové Game Ready ovladače pro hry Vampyr a Jurassic World Evolution.

Reklama

V rámci kampaně „Join the Crew“ (Přidej se k partě The Crew) získají hráči, kteří si zakoupí do 3. července grafické karty GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080 nebo jimi osazený herní stolní počítač či notebook, hru The Crew 2 PC Standard Edition.+

Krom toho výrobce oznámil dostupnost nových Game Ready ovladačů pro tituly Jurassic World Evolution a Vampyr. Jurassic World Evolution je simulátor zábavního parku s dinosaury. Hra vám umožní starat se o vaše mazlíčky, takže je budete krmit a pečovat o jejich zdravotní stav. Stejně můžete nasednout do auta či helikoptéry, v nichž vám bude dána do rukou uspávací puška, se kterou problémové kusy pošlete k zemi dřív, než stihnou sežrat některého z návštěvníků. Ve Vampyru hrajete za doktora Jonathana Reida, známého chirurga a specialistu na krevní transfuzi, který byl po svém návratu do Londýna proměněn v upíra. Městská akce od autorů Life is Strange sází především na propracovaný příběh a spoustu těžkých morálních voleb.

Nejnovější Game Ready ovladače 398.11 WHQL stahujte odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama