Sádlový koláč a holub nadívaný pávem? Kulinářská a manažerská strategie Recipe for Disaster zdarma na Epicu
i Zdroj: Dapper Penguin Studios
Novinka Sádlový koláč a holub nadívaný pávem? Kulinářská a manažerská strategie Recipe for Disaster zdarma na Epicu

Sádlový koláč a holub nadívaný pávem? Kulinářská a manažerská strategie Recipe for Disaster zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

10. 2. 2023 19:45 2

Práce v pohostinství je sen. Stres z protivných strávníků, personál na draka, dodávky potravin váznou a provozní krade, kde se dá. Zkuste si udržet funkční restauraci na vlastní vařečku.

Reklama

Jak nám ukázal známý český chef v pořadu Ano, šéfe!, kvalitní restaurace rozhodně není něco, co najdete na každém rohu. Vybudovat solidní restaurační zařízení vyžaduje um, cit, kvalitní osazenstvo a hlavně servírování pokrmů, které vás dostanou do stavu blaženosti. Samozřejmě, někomu stačí smažák, hrancle, tučná tatarka a chrochtá si. 

Ve hře Recipe for Disaster si to vyzkoušíte a pokusíte se vyčarovat podnik, ve kterém budou všichni šťastní a ještě vám z toho potečou prachy horem dolem. Aby to nebylo jednoduché, musíte restauraci vybudovat, sehnat zaměstnance, dát dohromady chutné menu (ale můžete vytvořit doslova jakoukoli nechutnou šlichtu) a celý mechanismus vybalancovat tak, aby zařízení fungovalo. 

To znamená spokojení zákazníci, spokojení zaměstnanci a spokojený vy jako bohatý hrabivý manažer, co do všeho strká nos. A bacha, kromě obyčejných hladových knechtů k vám zavítají i inspektoři, aby zjistili, jestli nemáte v kuchyni krysy. Udržet podnik v chodu a všechny kolem v dobré náladě bude zábava na dlouhé únorové večery. Jdete do toho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama