Samsung a Starbucks uvádějí speciální kolekci doplňků pro telefony, sluchátka vypadají velmi úsměvně
i Zdroj: Starbucks.co.kr
Novinka Samsung a Starbucks uvádějí speciální kolekci doplňků pro telefony, sluchátka vypadají velmi úsměvně

Samsung a Starbucks uvádějí speciální kolekci doplňků pro telefony, sluchátka vypadají velmi úsměvně

David Jiránek

David Jiránek

28. 6. 2022 10:10

Už jste si někdy posteskli, že pouzdro na sluchátka nevypadá jako hrnek kafe ze Starbucks? My také ne, ale v Samsungu zřejmě ano. Právě proto společnost připravuje spolupráci s řetězcem prodávajícím chutné, avšak drahé kafe.

Reklama

Spolupráce mezi Samsungem a Starbucks má odstartovat dnešním dnem a přinese pouzdra pro telefony Galaxy S22, S22+, S22 Ultra a sluchátka Galaxy Buds 2. U pouzder nejde o nic nového, nalezneme zde celkem praktické obaly s páskou na zadní straně, pod které zasunete prsty pro pohodlnější úchop. Jedno z pouzder má pásek vyvedený do podoby účtenky.

Další pouzdra mají společnou zelenou barvu a nápis, nebo logo řetězce Starbucks. Můžete tak dát lidem v okolí na obdiv, že sice máte rádi dobrou kávu, ale rozhodně si ji nechcete připravovat doma. Zda vám pracovníci Starbucks místo kelímku podepíšou obal na telefon není jasné. Zkusit to ale můžete.

To nejzajímavější je ovšem pouzdro na Galaxy Buds sluchátka. To je kompatibilní s modely Buds 2, Buds Pro a Buds Live. Jedna varianta je klasická, se zeleným exteriérem a logem. Druhá potěší stálé zákazníky, kteří nakupují ve Starbucks i vícekrát denně. Ano, pouzdro má tvar šálku na kávu. Ucho pro snadnější uchopení samozřejmě nechybí.

Pro české zájemce máme ovšem špatnou zprávu. Produkty jsou určené pouze pro trh v Koreji, v zahraničí se prodávat nebudou. Navíc jde o limitovanou edici. Zájemci budou muset zkusit štěstí na eBay, případně navštívit čínské stránky, kde méně kvalitní příslušenství s touto tématikou jistě najdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama