samsung-dava-k-televizorum-qled-8k-zdarma-telefon-galaxy-s10
Novinka Samsung dává k televizorům QLED 8K zdarma telefon Galaxy S10

Samsung dává k televizorům QLED 8K zdarma telefon Galaxy S10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2019 14:00 2

Společnost Samsung spouští speciální akci. Ke koupi jakéhokoliv televizoru QLED 8K přibalí jako dárek smartphone Galaxy S10 v černé barvě se 128GB vnitřní pamětí. Je však třeba si pospíšit. Akce trvá u vybraných prodejců do 29. září nebo do vyprodání zásob a platí pro modely Q900R a Q950R.

Reklama

TV Samsung řady QLED 8K přinášejí kromě vysokého rozlišení i exkluzivní technologie a využívají pokročilou umělou inteligenci na to, aby vylepšily obsah v nízkém rozlišení na kvalitu blížící se 8K. AI optimalizuje zvuk, reaguje na úroveň jasu v místnosti a dokonce doporučuje oblíbený obsah. Režim Ambient pak televizor ve chvílích, kdy ho nesledujete, nechá splynout s okolím, jako by byl „chameleon“.

Smartphone Galaxy S10 má ve výbavě špičkový AMOLED displej s vysokým rozlišením, výkonný procesor Exynos 9820 a 6 GB RAM a 128GB interní úložiště. Na zadní straně telefonu najdeme velmi kvalitní trojitý fotoaparát. Konkrétně je zde umístěn hlavní snímač s 12 Mpx a proměnnou světelností (f/1,5-2,4), dále superširokoúhlý 16Mpx fotoaparát (f/2,2) a také dvojnásobně přiblížený 12Mpx senzor (f/2,4).

Slušnou výdrž na jedno nabití zajistí 3 400mAh baterie a podporováno je reverzní bezdrátové nabíjení. Telefon tak poslouží jako bezdrátová nabíječka schopná poskytnout energii jiným zařízením. Samozřejmostí je kompletní konektivita včetně Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax a Bluetooth 5.0 či operační systém Android 9.0 Pie s uživatelským prostředím OneUI.

Samsung dává k televizorům QLED 8K zdarma telefon Galaxy S10
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama