samsung-galaxy-s4-s-rozlisenim-displeje-1080p-si-odbude-svou-premieru-na-ces-2013
Novinka Samsung Galaxy S4 s rozlišením displeje 1080p si odbude svou premiéru na CES 2013

Samsung Galaxy S4 s rozlišením displeje 1080p si odbude svou premiéru na CES 2013

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

22. 11. 2012 16:00 40

Ačkoliv Samsung nepotvrdil, že na CES představí nástupce Galaxy S3, je to velmi pravděpodobné. Co víme jistě je, že na CES Samsung uvede telefon s ultratenkým Super AMOLED displejem s hustotou 441 bodů na palec.

Reklama

Na CES 2013, jež se v lednu bude tradičně konat v Las Vegas, představí Samsung telefon se zajímavým rozlišením. Bude totiž full HD a při úhlopříčce 4,99" bude mít hustotu 441 bodů na palec. Technologie displeje bude Super AMOLED.

Samsung sice nepotvrdil, že se bude jednat o Samsung Galaxy S4, ale ve spojitosti s S4 se už dříve mluvilo o tom, že bude mít rozlišení 1080p. Na  full HD AMOLED displeji prý trvá zejména ředitel Samsung Electronics a chce se jím odlišit od telefonů jako HTC Droid DNA, který má rovněž rozlišení 1080p, ale pouze LCD displej.

Samsung Galaxy S4 s rozlišením displeje 1080p si odbude svou premiéru na CES 2013
i Zdroj: PCTuning.cz


koncept Galaxy S4

Nicméně AMOLED displej s full HD rozlišením je pro Samsung kamenem úrazu, a samotný displej by mohl zpozdit uvedení do prodeje. Samsung podle všeho nedisponuje vhodnou technologií pro masovou výrobu displejů s tak vysokým rozlišením. Pomoc při výrobě těchto displejů by mu měla poskytnout  firma 3M, která používá odlišnou technologii.

Nepřehlédněte:

Nejlepší automobilová hra pro mobily a tablety, Need For Speed: Most Wanted, zlevňuje!

Každopádně produkce Samsung Galaxy S4 (ať už bude uvedena na CES či nikoliv) začala. Nástupce oblíbeného Samsung Galaxy S3 se rozhodně dočkáme v první polovině příštího roku.

Zdroj: tomshardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama