samsung-galaxy-tab-7-0-plus-maly-tablet-s-bohatou-vybavou
Novinka Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus: malý tablet s bohatou výbavou

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus: malý tablet s bohatou výbavou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2011 10:30

Korejský výrobce ohlásil nástupce populárního Galaxy Tabu. Ten přináší útlejší rozměry, dvoujádrový procesor a operační systém Android 3.2 Honeycomb.

Reklama

Koncem minulého týdne byl oficiálně představen přímý nástupce prvního tabletu od Samsungu. Zařízení nesen název Galaxy Tab 7.0 Plus, nabídne 7“ displej a operační systém Android 3.2 Honeycomb s grafickou nadstavbou TouchWiz.

Obrazovka je vyráběna technologií IPS a má rozlišení 1024 × 600 bodů. O svižný chod aplikací se postará dvoujádrové SoC (pravděpodobně Exynos 4410) na frekvenci 1,2 GHz. Velikost operační paměti se zdvojnásobila na 1 GB.

Tablet má rozměry 193,7 × 122,4 × 9,96 mm, hmotnost 345 gramů. Celkově je tablet o něco menší, tenčí a lehčí, než starší model. Fotoaparát má průměrné rozlišení 3 Mpx, nicméně prý si poradí se záznamen HD videa (720p). Druhý snímač, který najdete v přední části nad displejem, nabízí 2 MPx.

Galaxy Tab 7.0 Plus se bude prodávat ve verzi s 16 GB a 32 GB interní paměti. Tu lze dále rozšířit pomocí paměťových micro SD karet. Baterie má kapacitu 4000 mAh, uvádí se ve zprávě.

V prodeji se objeví ještě letos; pravděpodobně v říjnu či listopadu. Jeho cena není známa. Původní model se dnes prodává za přibližně 10 tisíc korun, takže jeho nástupce by mohl stát ± stejně.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus: malý tablet s bohatou výbavou
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techRadar

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama