samsung-mcr-vmobilnich-hrach-uz-zna-sve-viteze
Novinka Samsung MČR v mobilních hrách už zná své vítěze

Samsung MČR v mobilních hrách už zná své vítěze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 11. 2020 15:15

Pátý ročník Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách korunoval své šampiony. Ve hře Brawls Stars uspěl favorizovaný tým Sampi.Tipsport. V karetním titulu Hearthstone naopak diváci viděli jedno překvapení za druhým a žádný hráč si před svým zápasem nemohl být jistý, jak série dopadne. Nejlepším stratégem karetní hry se nakonec stal Petr Balcar známý pod přezdívkou En1gma z týmu Entropiq. Kromě titulů z nejprestižnějšího českého turnaje zaměřeného na mobilní esport si hráči odnesli odměny v hodnotě 133 000 korun.

Reklama

Je rozhodnuto. Nejlepším českým celkem hry Brawl Stars se stává Sampi.Tipsport. Jeho cesta začala skupině A, kde narazil na Tým Glore, Sazka.Brute a Online Vision Gaming. Papírové předpoklady se naplnily a budoucí mistři postoupili rovnou do semifinále, které jim bylo odměnou za vítězství ve skupině A. V něm pak narazili na zástupce ambiciózní organizace ENTERPRISE esports, která chtěla své soupeře překvapit. Nepodařilo se. Sampi.Tipsport zápas ovládli jednoznačným poměrem 3:0.

Finále nabídlo opravdu nejlepší souboj celého turnaje. Hra se přelévala ze strany na stranu. Nakonec ale CZC.eSuba tahala za kratší konec, a proto se ze zaslouženého titulu mistrů České republiky radovali suveréni sezóny, reprezentanti Sampi.Tipsport po těsném výsledku 3:2 na vyhrané módy.

Samsung MČR v mobilních hrách už zná své vítěze
i Zdroj: PCTuning.cz

Karetní titul Hearthstone patří ke stálicím Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Nejlepší kombinaci strategie, přípravy a štěstí ukázal Petr Balcar alias En1gma z týmu Entropiq, který stále patří mezi novější tváře české scény. Jemu se ve finále musel poklonit jeden ze zkušených hráčů – M1lan hájící barvy Eclot Gaming. Pro něj už to byla historicky druhá prohra ve finále českého šampionátu a opět nejtěsnějším možným rozdílem 3:2.

Před branami finále pak skončili překvapivě RybkaPipka (Inaequalis) a Myschossy (Gifted Gaming). Oběma přitom chyběla jediná hra od postupu do finále. Souboj v Hearthstone letos nabídl opravdu zajímavé souboje plné překvapivých výsledků. Největší favorit na titul Jarla nedokázal postoupit ani ze základní skupiny, obhájce titulu Faeli se sice probojoval mezi nejlepších 8, jeho cesta turnajem však po dvou prohrách v této fázi také skončila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama