samsung-uvadi-do-prodeje-galaxy-s10-v-barve-cardinal-red
Novinka Samsung uvádí do prodeje Galaxy S10(+) v barvě Cardinal Red

Samsung uvádí do prodeje Galaxy S10(+) v barvě Cardinal Red

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 6. 2019 17:00

Jihokorejská společnost chce akcelerovat prodeje svých vlajkových smartphonů a tak je zákazníkům nabídne v nové, slušivě červené barvě. Cena telefonů se podle očekávání nijak nemění a tedy zůstává stejná. Upozornil na to server SamMobile.

Reklama

Samsung opět zatraktivnil nabídku barevných variant u svých top modelů S10 a S10+ a do obchodů se tak dostává nová varianta „Cardinal Red“. Pod tímto názvem najdeme slušivě červenou barvu, která zaujme především všechny ty, kteří se chtějí odlišit.

Po technické stránce se edice Cardinal Red edice od již prodávaných verzí nijak neliší. Smartphony mají stále špičkové AMOLED displeje s vysokým rozlišením, výkonné procesory a 8 GB RAM a 128GB interní úložiště. Na zadní straně červených S10 a S10+ najdeme samozřejmě nadále i velmi kvalitní trojité fotoaparáty.

Samsung uvádí do prodeje Galaxy S10(+) v barvě Cardinal Red
i Zdroj: PCTuning.cz

Cardinal Red edice smartphonů Galaxy S10 a S10+ je již v rámci předobjednávek dostupná ve Švýcarsku. Během několika příštích týdnů se prodej rozšíří i do dalších zemí a možná se červené „es desítky“ podívají i do České republiky a na Slovensko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama