seasonic-predstavil-pasivne-chlazeny-napajeci-zdroj-prime-600-titanium-fanless
Novinka Seasonic představil pasivně chlazený napájecí zdroj Prime 600 Titanium Fanless

Seasonic představil pasivně chlazený napájecí zdroj Prime 600 Titanium Fanless

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 12. 2017 16:30 3

Seasonic má na svém kontě celou řadu napájecích zdrojů, mezi něž se nyní zařadí nevšední novinka. Konkrétně do série Prime přibude první ryze pasivně chlazený zdroj, který nese označení Prime 600 Titanium Fanless.

Reklama

Jak už název napovídá, jedná se o napájecí zdroj s výkonem 600 wattů. Z názvu si lze vyvodit také to, že zdroj splňuje certifikaci 80 Plus Titanium a jeho energetická účinnost tak může dosahovat až na 96 %. Chlazení probíhá zcela pasivně a komponenty jsou tak poskládány do výrazně perforovaného krytu a k jejich ochlazení by měl postačit průtok vzduchu v PC skříni. Podle značky Seasonic se jedná o nejvyšší výkon, kterého je možnost při tomto chladícím řešení nabídnout.

Seasonic představil pasivně chlazený napájecí zdroj Prime 600 Titanium Fanless
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako většina moderních zdrojů je nový Prime 600 Titanium Fanless plně modulární a můžeme si u něho vybrat využívanou kabeláž. K dispozici jsou mimo jiné dva kabely s EPS konektory pro napájení CPU, nebo třeba čtyři kabely PCIe (8/6pin) pro napájení grafických karet. Dále jím můžeme napájet také až šest SATA zařízení a pět komponent s konektorem Molex. Nechybí ani kabel pro napájení FDD.

Zdroj už je k vidění i v některých našich obchodech s cenovkou okolo 5 000 Kč.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama