service-pack-1-pro-windows-7-se-blizi
Software Novinka Service Pack 1 pro Windows 7 se blíží!

Service Pack 1 pro Windows 7 se blíží!

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

18. 1. 2011 11:30

Softwarový gigant nezahálí a dokončuje práce na opravném balíčku pro operační systém Windows 7. Nyní to vypadá, že se vypuštění dočkáme již brzy.

Reklama

Redmondský gigant pomalu, ale jistě směřuje k finálnímu vydání prvního servisního balíčku - Service Pack 1 - pro operační systém Windows 7. Prostřednictvím Windows Update by měla být první verze opravného balíčku zanedlouho k dispozici, přičemž výrobci počítačů, jenž na počítače instalují OEM verze Windows 7 jej mají údajně k dispozici na „otestování“. Nastává tak otázka, kdy dojde k oficiálnímu uvolnění pro všechny majitele tohoto oblíbeného systému. Mohou to být dny, nebo i týdny, pravděpodobné však je, že v Microsoftu dodrží svou tradici uvolňovat velké aktualizace v úterý - odtud se také ujal název Patch Tuesday. Service Pack 1 pro „sedmičky“ tak může být klidně vypuštěn již dnes, ale také v jakémkoli z nadcházejících úterků.

Service Pack 1 pro Windows 7 se blíží!
i Zdroj: PCTuning.cz

Service Pack 1 prý bohužel nenabídne uživatelům žádné zásadní změny ani novinky. Jedná se vlastně o jakýsi souhrn aktualizací a záplat. Velikost SP1 by se měla pohybovat kolem 1-1,5 GB. Na různých úložištích a torrentových sítích již různé „sestavy“ opravného balíčku stáhnout dají, ale toto je jeden z případů, kdy je lepší z důvodu bezpečnosti vyčkat. Service Pack Blocker byl vypuštěn a to značí jediné: první opravný balíček pro Windows 7 pomalu ťuká na dveře.

Nepřehlédněte:

Zdroj: PCMag

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama