sit-vodafonu-nestiha-cesi-se-nedovolaji-lekarum-ani-pribuznym
Novinka Síť Vodafonu nestíhá, Češi se nedovolají lékařům ani příbuzným

Síť Vodafonu nestíhá, Češi se nedovolají lékařům ani příbuzným

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 3. 2020 14:00 2

Vodafone dnes oznámil, že kvůli pondělnímu omezení pohybu lidí jeho síť zaznamenává velmi vysoký provoz. Může tak docházet k problémům s telefonními hovory. V některých lokalitách nelze odesílat SMS a nefunguje dokonce ani mobilní internet.

Reklama

„Vážení zákazníci, s ohledem na aktuálně velmi vysoký provoz v mobilních sítích může docházet k potížím s propojováním hovorů, a to zejména při volání mezi sítěmi. Spolu s ostatními mobilními operátory se snažíme situaci co nejdříve vyřešit. Prosíme vás o trpělivost a děkujeme za pochopení,“ píše Vodafone na Facebooku. „Technici pracují na tom, aby bylo potíží co nejméně. Omlouváme se vám za komplikace a prosíme vás o trpělivost.“ Pod příspěvkem klienti Vodafonu uvádějí, že největší problémy se objevují při propojování čísla Vodafonu s číslem konkurenčního operátora.

Síť Vodafonu nestíhá, Češi se nedovolají lékařům ani příbuzným
i Zdroj: PCTuning.cz

T-Mobile a O2 podobné problémy jako Vodafone zatím neregistrují, není ale vyloučeno, že technické potíže se do budoucna nevyhnou ani jim. Ode dneška platí v ČR omezený pohyb. Lidé by měli vycházet z domova jen na cestu do práce, nezbytný nákup či zdravotní procházku. Právě proto Češi více využívají služeb mobilních operátorů, sítě Vodafonu ale na takový nápor podle ohlasů uživatelů nejsou připraveny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama