skrill-internetova-penezenka-nabizi-moznost-nakupu-a-prodeje-kryptomen
Novinka Skrill internetová peněženka nabízí možnost nákupu a prodeje kryptoměn

Skrill internetová peněženka nabízí možnost nákupu a prodeje kryptoměn

Martina Lipertová

Martina Lipertová

30. 7. 2018 08:00 1

Internetová peněženka Skrill nyní nabízí možnost nákupu a prodeje čtyř známých kryptoměn. Jedná se o Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) a Litecoin (LTC).

Reklama

Nákup kryptoměn ve Skrill internetové peněžence je dostupný ve více než 30 zemích světa. Vedle České republiky je to třeba Spojené království nebo Arabské Emiráty. Tato možnost naopak není k dispozici pro zájemce z Ruska či USA, kde jsou kryptoměny regulovány.

Skrill internetová peněženka nabízí možnost nákupu a prodeje kryptoměn
i Zdroj: PCTuning.cz

Možnost posílání kryptoměn mezi účty (respektive převod kryptoměn mezi jednotlivými Skrill peněženkami) k dispozici není. Stejně tak chybí možnost platit kryptoměnami u obchodníka. Jak ale prozradil Lorenzo Pellegrino, výkonný ředitel společnosti Skrill, NETELLER a Income Access, i tyto možnosti by do Skrillu časem měli přibýt.

Společnost Skrill v současné chvíli plánuje zavést kryptoměny také do mobilní aplikace. Mateřská společnost Skrillu by pak kryptoměny chtěla aktivovat také ve své druhé internetové peněžence NETELLER.

Svět kryptoměn je stále hodně divoký. Přidání kryptoměn do tak populární peněženky jako je Skrill by mělo přispět k jeho stabilizaci, ačkoliv tento proces stejně bude ještě hodně dlouhý a náročný.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama