sky-diver-nova-scena-do-testovaciho-programu-3dmark
Novinka Sky Diver: Nová scéna do testovacího programu 3DMark

Sky Diver: Nová scéna do testovacího programu 3DMark

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 6. 2014 14:00 1

Benchmarkovací nástroj 3DMark je tu s námi velmi dlouho. Nejnovější díl v nové verzi navíc přináší test pro herní notebooky a středně silné počítače. Nastavení je oproti scéně Fire Strike adekvátně sníženo.

Reklama

Nejnovější testovací program s názvem 3DMark od firmy Futuremark byl vydán v únoru roku 2013. Od té doby se rozšířil z platformy Windows i na Android a iOS, díky čemuž lze porovnávat všechny tyto platformy. Nyní během Computexu bylo přidáno další testovací demo, které je součástí nejnovější verze.

Sky Diver: Nová scéna do testovacího programu 3DMark
i Zdroj: PCTuning.cz

Sky Diver je testovací scéna běžící pod DirectX 11 a dle vývojářů je určena pro testování herních notebooků a střední třídy počítačů, konkrétně mainstreamových, integrovaných a mobilních grafických čipů. Scéna Fire Strike má detaily nastaveny na nejvyšší, Sky Diver pouze na normální.


Demo z nové scény Sky Diver

Sky Diver se skládá z dema, dvou grafických, jednoho fyzikálního a kombinovaného testu. První grafický test se zaměřuje na teselaci a používá nasvícení Forward Lighting. Druhý grafický test je cílený na Pixel Processing a Tile-Based Deffered Lighting počítané pomocí Compute Shaderů.

Nejnovější verzi benchmarku 3DMark můžete stahovat na stránce vývojářů. O vaše výsledky se můžete podělit na našem fóru.

Zdroj: Futuremark

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama