smartphone-oppo-find-5-s-full-hd-displejem-se-v-evrope-prodavat-nebude
Novinka Smartphone Oppo Find 5 s Full HD displejem se v Evropě prodávat nebude

Smartphone Oppo Find 5 s Full HD displejem se v Evropě prodávat nebude

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 12. 2012 16:00 8

Jeden z často diskutovaných smartphonů posledních týdnů, Oppo Find 5, se na pulty evropských obchodů bohužel nikdy nedostane. Pravděpodobná očekávání potvrdil mluvčí nepříliš známého čínského výrobce. S uvedením špičkového modelu s Full HD displejem se v Evropě zkrátka zatím nepočítá.

Reklama

Pokud by se k nám model Find 5 ale přeci jen nakonec časem dostal, tak se uživatelé mohou těšit na čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 s taktem 1,5 GHz, 2 GB operační paměti, technologii Dirac HD pro kvalitnější zvuk a dvanáctimegapixelový fotoaparát.

Nevyjímatelná baterie má kapacitu 2500 mAh a je uzavřena v těle o tloušťce 6,9 milimetru. Vzhledem k uživatelské paměti o kapacitě pouze 16 gigabajtů je velká škoda, že v přístroji není zabudovaný slot pro rozšiřující karty. Na mobilu je nainstalovaný Android Jelly Bean ve verzi 4.1.x a doplněný o charakteristickou grafickou nadstavbu výrobce.

Oppo Find 5 se začne prodávat na počátku příštího roku. Dostupný bude nejen v Číně ale také na americkém trhu, kde si jej bude možné pořídit za 499 dolarů.

Smartphone Oppo Find 5 s Full HD displejem se v Evropě prodávat nebude
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PhoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama