Sony připravuje další sluchátka pro PlayStation, headset i špunty
i Zdroj: PlayStation
Novinka Sony připravuje další sluchátka pro PlayStation, headset i špunty

Sony připravuje další sluchátka pro PlayStation, headset i špunty

David Jiránek

David Jiránek

16. 2. 2023 16:45

PlayStation 5 se v nadcházejících měsících dočká hned dvojice nových sluchátek. Jedny budou odvozeny od headsetu Inzone H7, ve druhém případě půjde o zcela bezdrátové špunty.

Reklama
Reklama

S informací o novém audio příslušenství pro konzoli PS5 přišel insider Tom Henderson pro magazín insider-gaming.com. V něm Henderson popisuje nová špuntová sluchátka s označením Project Nomad. Má jít o true-wireless špunty s výdrží okolo pěti hodin (stejně jak AirPody, méně jak WF-1000XM3 od Sony). O nabíjení se postará krabička s UBC-C, kterou zapojíte například do konzole. Skrze PS5 má docházet i k aktualizacím, po vzoru ovladačů DualSense.

Sony připravuje další sluchátka pro PlayStation, headset i špunty
i Zdroj: insider-gaming.com

V přípravě je také nový headset s krycím názvem Voyager. Ten má vycházet ze sluchátek Inzone H7 určených ke konzoli a PC. K vydání nejspíše dojde ve stejnou chvíli jako u špuntů.

Datum vydání není známé, ale Sony zřejmě oba produkty dostane na trh ke konci fiskálního roku 2023 (období duben 2023 až březen 2024). Nejspíše tak půjde o nové příslušenství k plánované variantě PS5 s odpojitelnou mechanikou. Ta by měla dorazit letos v srpnu.

Lze se tak domnívat, že Sony v druhé polovině letošního roku oživí trh s konzolemi a příslušenstvím novými produkty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama