specialni-predobjednavka-msi-big-bang-trinergy
Novinka Speciální předobjednávka MSI Big Bang Trinergy

Speciální předobjednávka MSI Big Bang Trinergy

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

2. 12. 2009 12:30 5

MSI za nedlouho uvede do prodeje základní desku MSI Trinergy, která disponuje třemi 16x PCI-Express sloty díky čipu NF200. Ještě než se dostanate do prodeje, MSI si pro nás připravilo speciální předobjednávku.  

Reklama

Základní deska patří do série Big Bang, ale nenajdeme na ní čip Hydra od Lucidu. Deska je založená na čipsetu P55 a osadit do ní tedy můžeme procesory s paticí 1156. Na desce budete moci využít možnosti zapojit si TRI SLI nebo CrossFireX díky přidanému speciálnímu můstku Nvidia NF200. 

Speciální předobjednávka MSI Big Bang Trinergy
i Zdroj: PCTuning.cz

Navíc společnost MSI nabízí speciální bonusy. Pokud si předobjednáte tuto desku mezi 30. listopadem (November) a 15. prosincem (December), dostane navíc brašnu Big Bang, myš SteelSeries KINZU a herní podložku QcK FNATIC Edition. Záruku u těchto produktů dává MSI v rozmezí od 3 do 8 let (podle produktu). Cena zatím nebyla stanovena.

Jak jsme bohužel dodatečně zjistili, má to jednu zásadní nevýhodu. Nabídka je omezená pouze na vybrané země, mezi které patří Norsko, Finsko, Německo, USA, Čína, Taiwan a Korea. Česká republika bohužel chybí... 

Více informací naleznete

na stránce MSI

Bohužel akce platí pouze na vybrané obchody. Seznam obchodů je na obrázku:

Speciální předobjednávka MSI Big Bang Trinergy
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj:

TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama