Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky!

Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky! | Kapitola 6

Jan Schrenk

Jan Schrenk

31. 10. 2017 03:00 17

Seznam kapitol

1. Od kickstarteru po grandiózní úspěch 2. O co tady běží? Ehm jde…ehm…sotva leze? 3. Vozový park, aneb Vejtřaska na ruský způsob 4. Typy misí 5. Kirovec 6. Proč ano a proč ne Mudrunner?

Ruský mužík je zvláštní poddruh Homo Sapiens. Vyznačuje se nesmírnou odolností vůči jakékoliv myslitelné nepřízni počasí, bezbřehým patriotismem a především kladným vztahem k vodce. Rus ví, že cesta k cíli není vždy lemována růžovými keři a že při jeho dosazování občas po okolních lesích, lukách, polích a národech létají třísky. Ale Rus si vždy a za všech okolností uvědomuje, že on cíle prostě dosáhne. Je to Rus!

Reklama

Proč ano a proč ne Mudrunner?

Mudrunner vznikl údajně kvůli neshodám mezi tvůrčím týmem původního Spintires a producenty. Zdráhal bych se jej označit jako plnohodnotné pokračování, na to jsou oba tituly hodně podobné, ale přesto zde několik příjemných změn je. Zmíněné krátké mise, větší možnosti simulování převodovky a vůbec regulace plynu i možnost používat pohled z kabiny (byť jsou kokpity naprosto zjednodušené a vybavené jen generickou palubní deskou). Grafika udělala drobný krok vpřed, ale revoluci nečekejte. Na úplně plnohodnotné pokračování to není mnoho, budeme-li se ale na věc dívat očima jakéhosi datadisku (při ceně okolo 25€), tak je to za mě OK. Navíc můžete očekávat mohutnou tvorbu od moderské scény, takže si pak zajezdíte i s Tatrami, LIAZy a třeba i tou zmíněnou Pragou V3S.

Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky!
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud máte rádi rychlost a adrenalin, tak vám Spintires krom krátkého rozptýlení nic moc nedají. Máte-li ale rádi ježdění, bahno, bahno a bahno, tak si tento titul ale zamilujete a budete se k němu rádi a dlouho vracet. Takže vzhůru na Sibiř!

                 
Spintires: Mudrunner
KLADY
Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky!
i Zdroj: PCTuning.cz
Spintires: Mudrunner – bahno je zpátky!
i Zdroj: PCTuning.cz
ZÁPORY
Fyzika, fyzika, fyzika Technologicky to není úplný výstřelek poslední módy
Neotřelý nápad Jen minimum změn oproti několik let starému prvnímu dílu
Skvělé dynamické mapy  
Absolutní nelinearita misí  
★★★★★★★★★★
orientační cena: 750 Kč
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama