Spouštíme velkou vánoční soutěž o ceny v hodnotě více než 23 000 korun!
i Zdroj: pctuning.cz
Článek Spouštíme velkou vánoční soutěž o ceny v hodnotě více než 23 000 korun!

Spouštíme velkou vánoční soutěž o ceny v hodnotě více než 23 000 korun!

Komerční sdělení
5. 12. 2022 19:20 19

Vánoce se kvapem blíží a jelikož jste nás celý rok podporovali, za což všem naším čtenářům děkujeme, chceme se vám také nějak odměnit. Ve spolupráci s partnery Xbox Game Pass, LG UltraGear a CZC.Gaming jsme pro naší komunitu připravili velkou vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát ceny v celkové hodnotě více než 23 tisíc korun!

Reklama

Soutěž je navíc speciální v tom, že nám svou účastí pomůžeš v dalším rozvoji PCTuningu. Vaším jediným úkolem je vyplnit níže vložený dotazník, jehož cílem je zjistit nejen vaše preference, ale také to, jak se vám PCTuning v současném stavu líbí. Vaše odpovědi si vezmeme k srdci a můžeme projekt posouvat dále tak, aby se vám na webu líbilo co nejvíce – ať jde o samotný obsah nebo další doplňkové aktivity. 

Pokud vyplníte celý dotazník, čeká na vás ještě jedna speciální otázka. Výherci budou vybráni podle toho, kdo se svým odhadem trefí vůbec nejblíže, i jednotky se počítají! Rovnou vám poskytneme i malou nápovědu – díky naší bohaté historii se počet článků pohybuje v řádech desetitisíců.

CENY PRO VÍTĚZE

A teď ceny – co na tebe čeká při vyplnění dotazníku (a troše štěstí)? Máme k dispozici opravdu spoustu cen, od nadupaného herního monitoru po herní předplatné nebo herní periférie. 

 

1. místo

LG UltraGear 32GN650 v hodnotě 9 499 Kč

Skvělý herní monitor z dílen LG disponuje skvělým zobrazovacím panelem VA společně s rozlišením 2560 x 1440 a odezvou 1 ms. Vychutnejte si své hry v nádherném detailním rozlišení, to vše navíc s podporou až 165 Hz.

2. místo

CZC.Gaming Fortress v hodnotě 3 690 Kč 

Moderní ergonomická židle s kovovým rámem i křížem. Potah z kvalitní PU kůže, nastavitelným sedákem i naklápěcím opěradlem. Herní židle od CZC.Gaming vám uleví od bolesti zad i nepohodlného sezení.

3. – 4. místo

CZC.Gaming Hexblade v hodnotě 1 599 Kč 

Výkonná a vysoce odolná herní klávesnice s řadou vychytaných funkcí pro všechny vášnivé, ale i běžné hráče počítačových her. 

5. – 9. místo

Xbox Game Pass Ultimate na 3 měsíce v hodnotě 1 017 Kč 

Hrajte nové hry ihned po jejich vydání. Dobře se bavte se stovkami špičkových her s přáteli na počítači, z konzole a v cloudu. Využijte neustále aktualizovaný katalog stovek her, které jsou k dispozici na jedno kliknutí.

10. – 11. místo 

CZC.Gaming Shapeshifter v hodnotě 799 Kč 

Bezdrátová herní optická myš společnosti CZC, která Vám jako uživateli nabízí ty nejmodernější a nejvychytanější funkce, které Vám dokáží pomoci vyhrát nejednu herní bitvu.


Pokud si chceš zasoutěžit o jednu z výše uvedených cen, vyplň dotazník, který je vložen níže – pomůžeš tím i nám. Dotazník můžeš vyplnit až do 24. 12., výhercům se ozveme na email. Veselé Vánoce!

Soutěž bude ukončena 24. prosince 2022 ve 12:00. 
Vyhlášení proběhne brzy poté.

Pravidla:

  1. Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska.
  2. Soutěž bude ukončena 24. prosince 2022 ve 12:00.
  3. Pokusy o opakované hlasování budou diskvalifikovány ze soutěže.
  4. Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.
  5. Soutěže se nesmí účastnit členové redakce PCTuning.cz a zaměstnanci agentury Grunex.
  6. Výherce (výhry nad 10 000 Kč) nese odpovědnost za odvedení srážkové daně z výhry.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama