stahujte-z-epic-games-store-hru-cave-story-zdarma
Novinka Stahujte z Epic Games Store hru Cave Story + zdarma

Stahujte z Epic Games Store hru Cave Story + zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 12. 2020 16:00 1

Tento týden je na Epic Games Store zdarma indie hra Cave Story +, která má své kvality, ale o vyloženou pecku se v žádném případě nejedná. Už příští týden však obchod nabídne dvě parádní hry: Pillars of Eternity: Definite Edition a Tyranny – Gold Edition.

Reklama

Pillars of Eternity z roku 2015 je lahůdka pro veterány izometrických RPG. Hra byla původně oznámena pod názvem „Project Eternity“ na webové stránce Kickstarter, kde se studio Obsidian Entertainment zároveň pokoušelo získat finance na vývoj tohoto projektu. Vše se nakonec podařilo zafinancovat, ale vydání hry se bohužel neobešlo bez pro Obsidian Entertainment tradičního období extrémní chybovosti, zacházející tak daleko, že někteří hráči hru nemohli ani dohrát.

Druhou hrou, která bude od příštího čtvrtka zdarma v Epic Games Storu, je rozšíření Pillars of Eternity, které bylo v době svého vydání definováno jako návrat ke kořenům hardcore her na hrdiny v izometrickém pohledu. Pokud se vám stýská po titulech jako Icewind Dale, Baldur’s Gate nebo Planescape: Torment, tato hra vám určitě udělá radost.

Tento týden lze z Epic Games Store stahovat jen jednu hru a to Cave Story+. Šanci na přidání této 2D adventury do knihovny máte do 10. prosince, tedy do příštího čtvrtka.

Stahujte z Epic Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama