steelseries-kupuje-vyrobce-prislusenstvi-k-ovladacum-kontrolfreek
Novinka SteelSeries kupuje výrobce příslušenství k ovladačům KontrolFreek

SteelSeries kupuje výrobce příslušenství k ovladačům KontrolFreek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2020 12:00

Společnost SteelSeries oznamuje akvizici společnosti KontrolFreek. Jedná se o druhou významnou akvizici SteelSeries v tomto roce, po A-Volute, tvůrců aplikace Nahimic a nezávislých vývojářů 3D zvukových efektů ve hrách. Cena obchodu nebyla po domluvě zúčastněných stran oznámena.

Reklama

SteelSeries je po dvě dekády předním hráčem na herním trhu. Ve svém portfoliu nabízí kvalitní herní periferie jak pro profesionální tak každodenní hráče počítačových i konzolových her. KontrolFreek je známým výrobcem příslušenství pro herní ovladače „Performance Gaming Gear“ představujícího produkty, jako jsou: násady na joysticky (Performance Thumbsticks), přesnosti dopomáhající pěnové kroužky (Precision Rings), rukojeti (Performance Grips), odolné opletené kabely a další příslušenství pro PlayStation, Xbox, Nintendo Switch a PC zlepšující preciznost, přesnost a reakční dobu.

Od spolupráce s talentovaným týmem KontrolFreek si Steelseries slibuje urychlení vývoje budoucích produktů pro konzolové hráče a hráče na počítačích a mobilních telefonech preferující ovladač.

SteelSeries kupuje výrobce příslušenství k ovladačům KontrolFreek
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama