steelseries-rival-5-ma-nove-snimace-a-rgb-podsviceni
Novinka SteelSeries Rival 5 má nové snímače a RGB podsvícení

SteelSeries Rival 5 má nové snímače a RGB podsvícení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 5. 2021 11:28

Společnost SteelSeries uvádí na trh herní myš Rival 5, která nabízí efektní desetizónové RGB podsvícení.

Reklama

Herní myš SteelSeries Rival 5 má tvar pro ruce jakékoli velikosti a různé způsoby držení, a zároveň nabízí tlačítka po stranách pro rychlé reakce ve hrách.

K dispozici je celkem devět programovatelných tlačítek, plně přizpůsobitelných v nejdůležitější klávesové zkratky, z toho čtyři, resp. pět, umístěných na boku myši. Kromě tří klasických je zde také postranní podlouhlé dvoutlačítko využívající pro impuls stisknutí pohybu nahoru/dolů.

Stejně jako chameleon mohou hráči změnit barevné schéma myši, aby se měnilo na základě konkrétních her. Dříve nastavená schémata lze snadno synchronizovat s dalšími SteelSeries periferiemi, stejně jako je přimět reagovat na podněty ve hře. Výrobce se chlubí i snímačem TrueMove Air, který má dosahovat pixelové přesnosti v reálném čase.

SteelSeries Rival 5 má nové snímače a RGB podsvícení
i Zdroj: PCTuning.cz

Dle SteelSeries se prezentuje sledováním pohybu „jedna ku jedné“, 18 000 CPI, 400 IPS, zrychlením 40 G a schopností zamezit nechtěnému pohybu při nadzvednutí či náklonu myši. Použity jsou snímače nové generace Golden Micro, které se pyšní živostností 80 milionu kliknutí a certifikací IP54, tedy odolnosti vůči prachu a vodě. SteelSeries Rival 5 je jinak lehká myš, má hmotnost pouhých 85 gramů, a pro připojení využívá kvalitní opletený kabel.

V rámci platformy SteelSeries GG je dostupný celý arzenál aplikací, např. pro přizpůsobení 10zonového RGB podsvícení či GameSense pro synchronizaci s komunikační aplikací Discord, resp. upozornění na události ve hře a další.

SteelSeries Rival 5 se prodává za cenu 69,99 eur (1 780 Kč) včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama