steelseries-uvadi-specialni-dota-2-edici-headsetu-arctis-5
Novinka SteelSeries uvádí speciální Dota 2 edici headsetu Arctis 5

SteelSeries uvádí speciální Dota 2 edici headsetu Arctis 5

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 7. 2017 20:00

Přední světový výrobce herních periferií SteelSeries uvádí na trh Arctis 5 Dota 2 Edition. Oficiálně licencovaný herní headset pro populární hru Dota 2 je výsledkem spolupráce se studiem Valve, zabývajícím se vývojem her a jejich online distribucí.

Reklama

Limitovaná edice sluchátek je postavena na základu černé verze headsetu Arctis 5 a je ozvláštněna flexibilní čelenkou v typické červené barvě s logem Dota 2. Unikátní jsou náušníky, které získaly svojí jedinečnost díky uznávanému komunitnímu představiteli jménem „Chroneco“, resp. jeho artworku složenému z charakterů hry Dota 2.

Mezi další přednosti SteelSeries Arctis 5 Dota 2 Edition patří pohodlné provedení flexibilní čelenky a náušníku ze speciální „AirWave“ tkaniny, která udržuje uši v suchu a chladu. Headset disponuje i ClearCast mikrofonem, technologií DTS Headphone:X 7.1 a RGB podsvícením včetně funkce PrismSync dostupné přes dodávaný software SteelSeries Engine.

SteelSeries Arctis 5 Dota 2 Edition je dostupná v rámci předobjednávky výhradně na valvestore.welovefine.com za 129,99 dolaru, v přepočtu 3 000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama