svetove-finale-intel-extreme-masters-zacina-jiz-ve-ctvrtek
Novinka Světové finále Intel Extreme Masters začíná již ve čtvrtek

Světové finále Intel Extreme Masters začíná již ve čtvrtek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 3. 2015 19:00

Vyvrcholení deváté sezony turnajů v profesionálním hraní Intel Extreme Masters se uskuteční 12.-15. 3. 2015 v polských Katowicích. O celkem více než 13 milionů Kč se utkají hráči světové špičky ve hrách League of Legends, Starcraft 2, Hearthstone a Counter Strike: Global Offensive.

Reklama

Polské Katowice se ve dnech 12.-15. 3. 2015 stanou centrem zájmu všech příznivců soutěžního hraní počítačových her. Na světové finále devátého ročníku Intel Extreme Masters, jedné z nejzásadnějších progamingových událostí roku, se sjedou stovky nejlepších hráčů z celého světa a desetitisíce fanoušků této zábavy.

Intel Extreme Masters jsou celosvětovým seriálem progamingových turnajů pořádaným Ligou elektronických sportů (ESL). Účastní se jich skutečná hráčská elita, světové finále je tedy pro mnohé soutěžící vyvrcholením ročního snažení a šance zažít jedinečnou atmosféru během zápolení o pohádkové výhry. Pro představu, minulý rok katowickou halu Spodek, kde se finálová klání odehrávají, navštívilo více než 73 000 fanoušků a na výhrách se rozdalo v přepočtu přes 12 milionů Kč! 

Letos se znovu budou svádět nezapomenutelné souboje v League of Legends, Starcraft 2. Na programu jsou také špičkově obsazené turnaje ve hrách Hearthstone a Counter Strike: Global Offensive. Rozdělovat se bude celkem přes 13 milionů Kč.

Pro všechny příznivce, kteří se do Katowic nedostanou, budou opět připraveny přímé přenosy ze všech turnajů prostřednictvím živých internetových vysílání za účasti profesionálních komentátorů. I zde se očekává překonání loňského rekordu, kdy přenosy sledovalo více než 23 milionů diváků z celého světa.

Pro české a slovenské fanoušky je navíc připraveno i lokalizované zpravodajství. Přímo z Katowic jim totiž bude přinášet aktuální informace web Intel iQ. Těšit se můžete na pravidelný přísun novinek a zajímavostí v průběhu celého víkendu a denní souhrny doprovázené úžasnými fotkami.

Světové finále Intel Extreme Masters začíná již ve čtvrtek
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Intel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama