tablet-samsung-galaxy-note-8-0-je-vyrobeny-z-plastu-vynahrazuje-to-tim-ze-umi-telefonovat
Novinka Tablet Samsung Galaxy Note 8.0 je vyrobený z plastu. Vynahrazuje to tím, že umí telefonovat

Tablet Samsung Galaxy Note 8.0 je vyrobený z plastu. Vynahrazuje to tím, že umí telefonovat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2013 16:00 2

Na veletrhu Mobile World Congress byl spatřen a vyfotografován nový tablet společnosti Samsung Electronics. Novinka Galaxy Tab 8.0 není jen obyčejným tabletem. Nabízí totiž i možnost telefonovat. Pod jeho displejem se pak nachází jedno hardwarové tlačítko Home a po stranách dvě senzorová tlačítka Menu a Zpět.

Reklama

Tablet je vybaven displejem s úhlopříčkou osm palců s rozlišením 1280 × 800 obrazových bodů: jemnost dosahuje 189 bodů na palec, což je více než nabízí iPad mini.

Samsung použil svou čipovou sadu Exynos 4 s frekvencí 1,6 GHz, na kterou jsou připojené 2 GB operační paměti. Dostupné mají být verze s 16GB a 32GB pamětí. Obě navíc půjdou rozšířit pomocí microSD slotu o dalších 64 GB.

O výdrž tabletu se postará baterie s kapacitou 4 600 mAh. Pro fotografování je připraven pětimegapixelový fotoaparát. Na pravě hraně je integrován infračervený port.

Galaxy Tab 8.0 poběží na operačním systému Android 4.1.2 Jelly Bean. Samozřejmostí je i několik přeinstalovaných aplikací, které půjde ovládat dotykovým perem S-Pen.

Zdroj: BesteProduct

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama