Tajemnem opředené Death Stranding zdarma na Epicu
i Zdroj: KOJIMA PRODUCTIONS
Novinka Tajemnem opředené Death Stranding zdarma na Epicu

Tajemnem opředené Death Stranding zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

18. 5. 2023 22:40 3

Bavilo by vás rozvážet pizzu? Nebo cestovat a doručovat lidem harampádí? A nebo máte z takové náplně husí kůži a stažené půlky? A co cestovat po zpustošených USA?

Reklama

Jak vám poví každý, kdo Death Stranding hrál, je to prazvláštní hra. Ostatně Hideo Kojima, který ji vytáhl z kouzelného rukávu říká, že pokud si hru chcete opravdu užít, jděte do toho na slepo. Žádné videa ze hry, študování příběhu, a brejlení do návodu. Kdepak, chopte se hlavního hrdiny, kterého ztvárnil herec Norman Reedus a vydejte se do amerických pustin. Vaším prvním úkolem bude nabrat si na záda hromadu krabic a pokusit se je doručit adresátům bez toho, abyste přišli o kejhák nebo o náklad. 

Celá hra pochopitelně není jen simulátorem poštovního doručovatele po apokalypse. V příběhu mají své místo i věci podivné, tajemné a neživé, které se cpou zpět do světa živých. Death Stranding není hra pro každého, vyžaduje trpělivost, pochopení a přijmutí netradiční hratelnosti. Jak byste jinak popsali to, že hlavní poslíček se musí starat o sebe a plod dítěte, které nosí ve vaku? A navíc veškeré snažení je propojeno online i s ostatními hráči. Nehrajte přímo s nimi, ale jejich činy ovlivňují vaše prostředí a naopak. Máte-li chuť na trochu scifi, mystiky, tajemna a prozkoumávání, zkuste, je to zadarmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama