Těšme se, první díl Zaklínače od CD Projekt RED dostane remake
i Zdroj: CD projekt RED
Novinka Těšme se, první díl Zaklínače od CD Projekt RED dostane remake

Těšme se, první díl Zaklínače od CD Projekt RED dostane remake

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

26. 10. 2022 18:10

Skvělá zpráva pro ty, kdož první díl minuli i pro ty, kdo si chtějí zopakovat první Geraltovo dobrodružství. A to za pomoci mocného Unreal Engine 5!

Reklama
Reklama

Na hře bude makat polské studio Fool‘s Theory, což možná nezní tak slavně jako CD Projekt RED, ale CEO společnosti, Jakub Rokosz, už předtím pracoval jako quest designer pro Zaklínače 2 a 3. Tudíž zkušenosti a znalosti jsou, netřeba se bát. Hoši z CD Projekt pak budou na celý vývoj pozorně nahlížet a poskytovat náležitou podporu. Bohužel jsme teprve na začátku a než se dočkáme kompletního remake, vypijeme ještě hodně elixírů. Skvělou zprávou je použití Unreal Engine 5, který znovu a znovu demonstruje úžasný vizuál. 

Tento první Zaklínač z roku 2007 byl hrou, na níž si CD Projekt udělal jméno. I přes některé ne zrovna šťastné mechanismy, jako byl třeba boj. S tím jsem já osobně hodně zápasil, neboť probíhá tak, že je nutno klikat v ten „správný moment“ a toť vše. Nějaké parádičky a parády, úskoky, střídání úderů, kdepak. Přesto však byl Zaklínač kvalitní hra, převážil příběh, vývoj postavy, úkoly a hlavně ten Geraltův bezútěšný drsný fantasy svět. Doufejme, že celá hra nebude jen oblečena do lepšího saka, ale vylepší se i herní mechanismy. Nu uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama