test-tri-sluchatek-s-prostorovym-zvukem
Hardware Článek Test tří sluchátek s prostorovým zvukem

Test tří sluchátek s prostorovým zvukem

Novák Radek

Novák Radek

10. 11. 2005 01:00 22

Seznam kapitol

1. Test trojice sluchátek s prostorovým zvukem 2. Genius HP-5.1V 3. Cyberhome CH-SRD 600R 4. Srovnání a zhodnocení

Nedávná recenze na sluchátka Teac HP-11 se setkala s poměrně velkým ohlasem, a tak jsme se rozhodli oblast sluchátek s prostorovým zvukem prozkoumat trošku důkladněji. Do ringu jsme si přizvali další dva šampióny v přibližně stejné cenové kategorii - Genius HP-5.1V a CyberHome CH-SRD 600R - a společně s přizvaným odborníkem, panem Helmutem, zkoumali, jak si oproti Teacům vedou a jaký je prostorový zvuk v jejich podání.

Reklama

První z trojice zúčastněných jsou sluchátka Teac HP-11. Ta myslím není potřeba moc představovat, důkladně prozkoumána byla ve svém vlastním článku. Krátce bych shrnul, že se jedná o poměrně pěkná sluchátka s velmi bohatou výbavou (mnoho rozličných kabelů, odnímatelný mikrofon a dálkové ovládání), jejichž externí zesilovač lze kromě zásuvky zapojit napájet i z USB slotu počítače.

Test tří sluchátek s prostorovým zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz


Sluchátka TEAC HP-11 s externím zesilovačem

Nováčky jsou sluchátka CyberHome CH-SRD 600R osazená třemi reproduktory pro každé ucho a Genius HP-5.1V, která, stejně jako Teacy, mají o repráček navíc - v každé mušli se tedy nalézají čtyři. Nejprve se zvlášť podrobně podíváme na naše dva nové přírůstky, poté společně s Teacy porovnáme jejich parametry a nakonec to nejdůležitější - jak zní.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama