The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše

The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 7. 2018 03:00 6

Seznam kapitol

1. Ztichni a jeď 2. Země, voda, vzduch 3. Auto nebo člun? 4. Ztraceni v Americe 5. Bez turba v PC 6. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Arkádová závodní hra The Crew 2, stejně jako první díl série, slibuje spoustu zábavy v otevřeném herním světě. Jejím hlavním lákadlem je protentokrát přidání motorek, lodí a letadel. Jak se povedla „ultimátní“ MMO(RPG) závodní hra, která má tento rok ambice stát se vaší nejlepší dovolenou v životě?

Reklama

The Crew je „velmi zábavná závodní MMO hra, která by neměla chybět v knihovničce žádného automobilového nadšence“. To jsem v prosinci roku 2014 napsala k hodnocení prvního dílu série ve své recenzi na PC Tuningu.

Od té doby utekla spousta času. A já jsem měla možnost zahrát si Forza Horizon 3 a Forza Motorsport 6 (Motorsport 7 jsem si nechala utéct). Nyní bych svoje slova ráda vzala zpět. Ale bohužel, internet si pamatuje vše.

Je sice pravda, že The Crew byla po všech patchích a DLC opravdu zajímavá hra. Jenže na závodní arkádu Forza Horizon (ať ukážeme na jakýkoliv díl této série) prostě neměla. Samozřejmě, srovnávat konkrétně The Crew a Forza Horizon 3 (vyšly pár měsíců po sobě) není úplně šťastné. Zatímco druhá jmenovaná hra byla čistokrevná singleplayerovka s možností několika málo multiplayerových aktivit, The Crew byla čistokrevná MMO ve sdíleném světě.

Faktem je, že Forza Horizon 4 má také přijít se sdíleným online světem. A tak The Crew 2, která je na této věci vystavěná, může mít problém. Nejdůležitější otázka dnešní recenze tedy je, zdali The Crew 2 dokáže být konkurenceschopná připravovanému exkluzivnímu titulu pro Xbox One a Windows 10. Samozřejmě se budu pohybovat na čistě teoretické rovině, protože vydání Forza Horizon 4 teprve přijde.

Moje představy o Forza Horizon 4 jsou, i s ohledem na skutečnost, že obě předchozí Forza Horizon hry měly vysoké průměrné hodnocení, docela vysoké, nikoliv však nereálné. Takže jak si teď v mých očích vede The Crew 2?

The Crew 2: na tento výlet s auty si musíte přibrat kámoše
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama