The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 12. 2014 03:00 37

Seznam kapitol

1. Automobilové MMORPG 2. Příběh jak z učebnice tvorby tutoriálů 3. Volba povolání, neboli automobilové specializace 4. Hybridní MMO se solidně zapracovanými mikrotransakcemi 5. Svět tak velký, že se v něm klidně ztratíte
6. Fofr při načítání 7. Deset způsobů, kterak zabavit sebe i přátele 8. Taková solidnější arkáda 9. Hodnocení hry

Dlouho očekávaná závodní MMO hra The Crew konečně vyšla a my jsme se na ni netrpělivě vrhli. Vývojáři z Ivory Tower společně s pomocníky z Ubisoftu nám totiž vedle obrovského živoucího světa slibovali tuny motoristické zábavy na všechny možné způsoby. Jak to dopadlo se dozvíte v dnešní recenzi.

Reklama

Jakmile se dostanete z vězení, FBI vám vyčlení rozpočet, za nějž si u místního automobilového dealera nakoupíte své první auto. Nabídka není kdovíjak široká, záhy však zjistíte, že podobného dealera najedete v každém větším městě, přičemž každý z nich vám nabídne trošku jiné automobily.

Ač se to zdá k nevíře, z prvního ušmudlaného Camara, nebo v mém případě Mustanga (pro mě vrchol blaha), nakonec můžete přesedlat do mnohem luxusnějších automobilů, ale také závodních či terénních speciálů a to jak na stálo, tak i dočasně, když vás do konkrétního automobilu posadí některá příběhová mise.

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Svůj vlastní auťák si dále můžete vylepšovat, a výbavou a koneckonců i vzhledem ho ladit do některého z různých stylů – závodního, terénního, výkonového, raidového a okruhového. Samozřejmě každý z nich se pak hodí k něčemu jinému, závodní je přitom asi nejvšestrannější úpravou, po níž se vaše auto bude moci vrhnout na všechny možné úkoly. Na druhou stranu, jízda v terénu je mnohem pohodlnější s terénním automobilem, respektive automobilem, který prošel terénní úpravou atd.

S jedním jediným autem si tedy nevystačíte, čímž vás hra motivuje k tomu, abyste plnili hlavní a vedlejší úkoly a získávali peníze a potažmo i reputaci mnohem více než samotným příběhem.

Vedle zaměření automobilu můžete postupně vyměňovat náhradní díly, které se podepisují na jeho výkonu, ale také čistě kosmetické součástky jako jsou různé nárazníky, prahy, zrcátka nebo třeba vnitřní potahy. Samostatnou kapitolou jsou potom laky a speciální nálepky. Ceny všech těchto vylepšení jsou přitom nasazeny docela s péčí, nikdy proto nemáte pocit, že byste některou součástku měli zadarmo, nebo jste na ni naopak nepřiměřeně dřeli, což je velmi pozitivní zpráva, neboť hra nabízí možnost dokupování herní měny za peníze.

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama