Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 12. 2015 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Adventury 3. Strategie 4. Akční
5. Závodní hry a hry pro vaše děti a příležitostně hrající přítelkyně 6. RPG 7. Dárky pro náročné hráče

Patříte mezi nešťastníky, kteří ještě nemají pokoupeny všechny vánoční dárky? Nebo byste si snad chtěli udělat radost sami? Potom se inspirujte naším vánočním článkem, v němž vám dáme tipy na perfektní dárky pro vášnivé hráče.

Reklama

Spousta lidí považuje Vánoce za nejhezčí období roku. Jenže všichni se shodneme na tom, že typický předvánoční shon je stresující a otravný. Venku jsou nepříjemné plískanice, lidé pořád někam pospíchají a v obchodech se stojí nepříjemné fronty. Nehledě na to, že je třeba vybrat všem blízkým ten správný dárek.

Sice je nad mé síly zařídit, aby se venku rozsvítilo sluníčko, případně aby v obchodě bylo málo lidí, s dárky vám ale poradit můžu. Alespoň co se týče videoher.

Pokud tedy ve svém dosahu máte vášnivého hráče, tak si tento článek bedlivě přečtěte. Najdete v něm výběr her, které by zapálenému videohernímu fanouškovi ve sbírce neměly chybět.

V porovnání například se stolnímu počítači nebo notebooky jsou hry poměrně levnou záležitostí, proto jsem se nesnažila vybírat z těch vyloženě levných (i když pár jich ve výběru také najdete). Zaměřila jsem se na velké tituly zajímavé sběratelské edice. Obvykle se totiž jedná o verze, které dokážou velmi potěšit, ale hráči si je sami jen tak nekoupí.

Tipy na vánoční dárky: Jaké hry koupit pod stromek?
i Zdroj: PCTuning.cz

V kategorii hry je každoročně přetlak, proto jsem se zaměřila především na novější hry. A to ještě navíc pouze ty hry, které lze koupit i v krabici. Samozřejmě nic vám nebrání v tom, abyste navštívili obchody jako key4you.cz nebo muve.cz a hry zakoupili v digitální distribuci. Jenom se předtím ujistěte, že obdarovaný hry v digitální distribuci nepovažuje za méně hodnotný dárek, jak to u některých lidí stále ještě bývá zvykem.

Hry ve výběru jsem pro větší přehlednost seřadila podle žánrů (například strategie, adventury, RPG hry). Ke každé hře jsem potom přidala údaje o jejím průměrném hodnocení i odkaz na seznam recenzí na Metacritic. O hře si tak můžete udělat lepší přehled. Nakonec přidávám ještě údaje o nejnižší ceně, za níž se zmiňovaná položka dala koupit na českém trhu k 16. 12. 2015.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama