toshiba-odhaluje-nejnovejsi-prenosne-pevne-disky-canvio
Novinka Toshiba odhaluje nejnovější přenosné pevné disky Canvio

Toshiba odhaluje nejnovější přenosné pevné disky Canvio

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 1. 2018 15:00 1

Modely Premium, Advance a Basics charakterizuje nový, jednotný štíhlý design. Pro ukládání dat poskytují datové nosiče kapacity 500 GB, 1 TB, 2 TB a 3 TB.

Reklama

Řada Canvio Premium nabízí ve stylovém stříbrném či tmavě šedém kovovém provedení s hliníkovou povrchovou úpravou a broušenými hranami všestranné možnosti připojení. Součástí balení je pouzdro a adaptér USB Type-A na USB Type-C, se kterým lze disk snadno použít se všemi zařízeními, od notebooků až po stolní počítače. Modely Premium nabízí nástroje Storage Backup Software pro zálohování a Storage Security Software pro zabezpečení dat pomocí hesla s vylepšeným uživatelským rozhraním. Nové disky s kapacitou 2 TB jsou tenké pouze 13,5 mm, což je oproti předchozím modelům o 5,5 mm méně.

Disky řady Advance mají lesklou povrchovou úpravu a jsou k dispozici ve čtyřech barvách – černé, bílé, modré a červené. Provedení 2 TB je tenké pouze 14 mm, tedy také o 5,5 mm méně než předchozí model Connect II. Řada Advance přichází také s možností využití software Storage Backup Software a Storage Security Software.

Toshiba odhaluje nejnovější přenosné pevné disky Canvio
i Zdroj: PCTuning.cz

Nově navržená základní řada Basics obsahuje pevný disk formátu 2,5“ pro všechny potřeby ukládání dat či fotografií. Modely s kapacitou 500 GB, 1 TB a 2 TB jsou předformátovány pro počítače se systémem Windows a lze je ihned použít. Disky jsou provedeny v designu s matným povrchem a profilem 14 mm.

Nové nosiče společnosti Toshiba se objeví v obchodech během února. Doporučené ceny jednotlivých variant zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama