tp-link-tapo-c210-a-tapo-110-nove-bezpecnostni-kamery
Novinka TP-Link Tapo C210 a Tapo 110: nové bezpečnostní kamery

TP-Link Tapo C210 a Tapo 110: nové bezpečnostní kamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 5. 2021 15:48

Společnost TP-Link představuje na trhu dvě nové bezpečnostní kamery, které patří do řady pro chytrou domácnost Tapo. Konkrétně se jedná o modely Tapo C210 a Tapo C110, které se oproti svým předchůdcům (Tapo C200, respektive Tapo C100) liší především vyšším rozlišením obrazu.

Reklama

Obě kamery jsou určeny pro využití v interiéru, přičemž dokážou snadno ochránit domácnost ve 4K rozlišení i ve chvíli vaší nepřítomnosti. Rozdíl mezi oběma modely spočívá hlavně v tom, že Tapo C210 nabízí navíc horizontální a vertikální otáčení s 360° horizontálním rozsahem. Společné pak obě kamery mají například noční vidění s pokročilými funkcemi a viditelností až do vzdálenosti 10 metrů.

U obou kamer platí, že z nich můžete dostávat upozornění například na váš smartphone ve chvíli, kdy zařízení zaznamená pohyb. Pro kameru si můžete nastavit i zóny detekce pohybu, takže dokáže zaznamenávat dění pouze ve zvolené oblasti.

Díky tomu, že obě kamery disponují mikrofonem a reproduktorem, je možné jejich prostřednictvím komunikovat s kýmkoliv, kdo se právě v jejich blízkosti nachází. Nevítané návštěvníky můžete odradit také zvukovým a světelným alarmem, který můžete spustit poté, co zaznamenáte jejich případný pohyb před kamerou.

TP-Link Tapo C210 a Tapo 110: nové bezpečnostní kamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Tapo C210 a Tapo C110 disponují lokálním úložištěm a na microSD kartu tak můžete uložit až 256 GB záznamu, což přibližně odpovídá 512 hodinám videa. Výhodou je také režim soukromí, který můžete aktivovat kdykoliv, když se nacházíte doma. V tu chvíli můžete vypnout sledování nastavené oblasti. Samozřejmostí je správa kamerek prostřednictvím aplikace Tapo, kterou si jednoduše stáhnete do mobilu.

TP-Link Tapo C210 a Tapo C110 mají doporučenou cenu 1 099 korun, respektive 849 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama