twitch-tv-ma-velky-problem-valve-spustila-svou-vlastni-streamovaci-platformu-steam-tv
Novinka Twitch.tv má velký problém, Valve spustila svou vlastní streamovací platformu Steam.tv

Twitch.tv má velký problém, Valve spustila svou vlastní streamovací platformu Steam.tv

Martina Lipertová

Martina Lipertová

21. 8. 2018 10:20 4

O pravděpodobném příchodu Steam.tv se šušká už několik dní, neboť ji Valve před pár dny spustila a pak zase rychle stáhla bez jakýchkoliv dalších informací. Nyní je Steam.tv zpátky a na konkurenci si připravila jeden velký triumf.

Reklama

Tím trumfem není nic menšího, než přenos z vůbec největšího e-sportovního turnaje na světě. Jedná se o The International, turnaj v perfektní MOBA hře Dota 2. 

Twitch.tv má velký problém, Valve spustila svou vlastní streamovací platformu Steam.tv
i Zdroj: PCTuning.cz

V současné chvíli je přenos z The International jediným přenosem na Steam.tv. Ostatně, když si Steam.tv „vygooglíte“, vyjete vám pouze adresa bez popisku a dalších náležitostí, které známe u velkých stránek. Potenciál Steam.tv je ale obrovský, už nyní by se o ní dalo mluvit jako o největším konkurentovi Twitch.tv.

Výhoda Steam.tv, alespoň co se týče budoucnosti, je zcela zřejmá. Vlastní ji samotné Valve, které provozuje také největší digitální obchod s hrami na světě. Nabízí se tedy možnost Steam.tv integrovat přímo do Steamu a nabídnout uživatelům několik šikovných nástrojů a pro Twitch.tv může být vymalováno.

Samozřejmě, mluvit o budoucnosti nyní, kdy Steam.tv běží teprve pár hodin, může být scestné. Nicméně potenciál tu je a tak je pouze na Valve, jak ho využije.

Steam.tv si můžete spustit zde.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama