Umění strategie v novém módu pro World of Tanks
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Umění strategie v novém módu pro World of Tanks

Umění strategie v novém módu pro World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2022 07:43

World of Tanks je víc než jen čistá ocel a palebná síla, je to také hra o taktice a strategii a nejnovější událost je toho důkazem! Ode dneška si hráči si mohou osvojit umění strategie a to až do začátku května.

Reklama

Nový event se skládá ze dvou formátů, v nichž se objevují výhradně vozidla Tier X v režimech 1v1 a 1v7. Ve formátu 1v1 ve stylu real time strategy se dva stratégové utkají v souboji o nadvládu na bitevním poli s využitím družstev 7 vozidel, která mají k dispozici. Ve formátu 1v7 se utká 7 tankistů proti jednomu stratégovi a jeho 7 vozidlům, která čekají na rozkazy. 

Režim 1v1 je k dispozici ode dneška a umožňuje hráčům seznámit se se všemi nuancemi dříve, než se pustí do režimu 1v7, který dorazí 25. dubna. A bez ohledu na to, na které straně hráč přistane, zda na straně stratéga nebo tankisty, je cesta k vítězství stejná: zničit všechna nepřátelská vozidla nebo dobýt základnu.

Obě role se od sebe poměrně liší: V roli stratéga budete velet jednotce sedmi vozidel desáté úrovně (Tier X) ovládaných umělou inteligencí operujících nezávisle, zatímco stratég bude v průběhu bitvy určovat pozice a vydávat příslušné příkazy. Hráči budou mít možnost nastavovat trasy pro svá vozidla a zároveň budou sledovat bojiště z ptačí perspektivy.  

Na rozdíl od tankistů má stratég k dispozici pomocné obranné prostředky na pevných pozicích, které fungují jako nezávislé bojové jednotky. Kdykoli v průběhu bitvy může stratég také převzít kontrolu nad kterýmkoli ze 7 vozidel svého oddílu a samostatně jim velet. 

Obě strany budou mít před bitvou pouze minutu na to, aby se rozhodly pro taktiku a připravily se na vítězství. Těchto 60 vteřin bude hrát zásadní roli ve výsledku bitvy. Stratégové mohou tento čas využít k rozmístění svých vozidel a nastavení obrany, zatímco tankisté budou přidělovat role, které odpovídají jejich vozidlům a zvažovat, které cesty by měly být jejich klíčovými trasami. 

Hráči, kteří se zúčastní akce Umění strategie, budou mít přístup ke dvěma denním misím pro obě role (celkem čtyři). Plněním denních misí se přiblíží k odměnám za prvky přizpůsobení, které zahrnují styly, nápisy, obtisky, odznaky a 5 unikátních plně vycvičených členů posádky, z nichž každý získá nultý perk Brothers in Arms a dostatek XP posádky k okamžitému naučení se dalšího perku nebo dovednosti dle výběru hráče, stejně jako medaile za vítězství v bitvách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama