v-brne-se-zitra-uskutecni-unikatni-herni-show-asus-finals
Novinka V Brně se zítra uskuteční unikátní herní show ASUS FINALS

V Brně se zítra uskuteční unikátní herní show ASUS FINALS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 6. 2011 15:50 8

Nejlepší čestí hráči si to rozdají ve hrách Starcraft II a Quake Live. Kromě nich uvidíte i show přetaktovače FlanK3ra, který se pokusí překonat hranici 6 GHz na procesoru AMD.

Reklama

Zítra, tj. v sobotu 25. 6. 2011, proběhne od 14 hodin v Brně závěrečná show prvního ročníku Národních lig v PC hrách, kterou pořádá společnost ASUS ve spolupráci s herním portálem Hitpoint.

V Brně se zítra uskuteční unikátní herní show ASUS FINALS
i Zdroj: PCTuning.cz

V této nové české profesionální soutěži bojují od února nejlepší čeští hráči populární strategie StarCraft 2 a legendární střílečky Quake Live o ceny v hodnotě 60 000 Kč.

Velkolepé finále a vyhlášení vítězů premiérové sezóny se uskuteční na akci s názvem ASUS FINALS v sále Břetislava Bakaly s kapacitou třista míst k sezení. Organizátoři tak navazují na úspěšnou akci s názvem Tournament, která se odehrála na konci minulého roku v kinosále Velký Špalíček.

Progameři budou hrát na herních strojích G73JW s podporou technologie 3D Vision. A pokud se citíte silní v kramflecích ve hře Counter Strike 1.6, můžete na souboj vyzvat kapitánku ženského klanu Asus Ladies nebo soutěžit o trika s motivem obchodu eSubaWear.

Kromě toho bude na akci k vidění i uživatel našeho fóra s přezdívkou FlanK3r. Michal se za pomocí kapalného dusíku pokusí přetaktovat procesor AMD na frekvenci 6 GHz.

Michalovo vyjádření k akci:

Zdravím všechny čtenáře PCTuningu.cz. Zítra se účastním akce ASUS FINALS, kde budu v doprovodném programu ladit sestavu s procesorem AMD Phenom II x4 975 BE a základní deskou Crosshair IV Extreme. Tento základ podpoří pamětové moduly od GSkill: RipjawsX o frekvenci 2133 MHz a jeden z nejsilnějších počítačových zdrojů Corsair AX1200W. Pokud nedojde k nějaké komplikaci, 6 GHz by neměl být problém a pokud se na nás usměje trocha štěstí, třeba se podaří i magických 7 GHz. Bohužel, dusíku je jen omezené množství, a tak času na testování v benchmarcích nebude mnoho. Neméně důležitá bude i asistenční podpora mého kamaráda Aleše "Froxica", který bude dolévat dusík a já se tak budu moci více soustředit na nastavení sestavy.

Pokud na zítřejší odpoledne stále nemáte program a jste fanoušky počítačových her, neváhejte a přijďte se podívat. Jste srdečně zváni.

Nepřehlédněte:

Zdroj: ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama