v-cr-se-zacaly-prodavat-hodinky-movetime-smartwatch
Novinka V ČR se začaly prodávat hodinky MOVETIME Smartwatch

V ČR se začaly prodávat hodinky MOVETIME Smartwatch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 6. 2017 14:30 1

Společnost TCL Communication uvedla na český a slovenský trh chytré hodink MOVETIME Smartwatch MT10G. Novinka je vybavena kruhovým dotykovým AMOLED displejem a je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS.

Reklama

Hodinky dokážou nejen upozorňovat na hovory, SMS, e-maily nebo upomínky, ale i počítat kroky, měřit tepovou frekvenci, spálené kalorie nebo sledovat v čase vaše komplexní fitness aktivity.

O dobrou čitelnost i na přímém slunečním světle se stará 1,39palcový dotykový AMOLED displej s rozlišením 400 × 400 pixelů. Pohodlí při každodenním nošení zpříjemňuje i hmotnost pouhých 50 gramů. Vzhled hodinek si navíc snadno můžete přizpůsobit vlastnímu vkusu. Na výběr totiž máte z celkem 12 různých ciferníků, přičemž u každého lze dále měnit jejich pozadí a barevnost.

Jakmile MOVETIME Smartwatch připojíte k vašemu chytrému telefonu, budete moci přímo na zápěstí dostávat upozornění na příchozí hovory. Hodinky dále umí zobrazovat upozornění na e-maily, SMS, zprávy ze sociálních sítí a dalších aplikací (např. WhatsApp, Facebook, Instagram, Mapy, Uber, atd.) včetně upomínek z kalendáře. Vedle toho zaznamenávají kroky a ušlou vzdálenost, srdeční tep, spálené kalorie nebo monitorují kvalitu spánku. Hodinky podporují i ovládání gesty, takže jednoduchým otočením zápěstí můžete pořídit na dálku fotku smartphonem nebo ovládat hudební přehrávač. Užitečná je i funkce Najdi můj telefon. Pokud zrovna nevíte, kam jste telefon založili, stačí jediný dotyk hodinek a váš telefon se ohlásí hlasitým vyzváněním nebo vibracemi.

Kompatibilita s Android i iOS telefony

Hodinky spárujete s vaším chytrým telefonem pomocí Bluetooth a aplikace MOVETIME.  K internetu se s nimi připojíte prostřednictvím WiFi připojení. Jsou plně kompatibilní s operačními systémy Android i iOS. Nechybí ani české a slovenské menu hodinek, stejně tak je lokalizovaná aplikace MOVETIME.

Cena

MOVETIME Smartwatch se prodávají za 3 999 Kč, resp. 149 eur včetně DPH a to hned ve třech provedeních pro ženy i muže – se zlatým pouzdrem a bílým koženým řemínkem, s černým pouzdrem a černým koženým řemínkem nebo se stříbrným pouzdrem a černým pryžovým řemínkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama