v-listopadu-se-zacnou-prodavat-reproduktory-logitech-z607
Novinka V listopadu se začnou prodávat reproduktory Logitech Z607

V listopadu se začnou prodávat reproduktory Logitech Z607

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2018 15:00 4

Logitech začal prodávat nový reproduktorový systém s 5.1kanálovým prostorovým zvukem, který se dá připojit ke všem zdrojům hudby. Díky mnoha možnostem připojení můžete poslouchat zvuk z TV, telefonu nebo počítače přes bluetooth nebo kabel s 3,5mm jackem nebo RCA konektory. Lze dokonce přehrávat i obsah SD karty nebo USB disku a také přijímat vysílání FM rádia.

Reklama

„Většina lidí poslouchá hudbu z více zdrojů, například telefonu, počítače, SD karty nebo USB disku, takže chtějí přehrávat audioobsah z každého z nich. S reproduktory Logitech Z607 si každý může vychutnávat kvalitní zvuk prakticky z každého zdroje,“ říká Philippe Depallens, generální ředitel Logitech Audio. „Prostě je jednou jednoduše nainstalujete a poté můžete pomocí ovládacího panelu na subwooferu nebo dodávaného dálkového ovladače vybírat, odkud se má hudba přehrávat. Je to úplně snadné."

Logitech Z607 přináší výkon 160 wattů a má 5,25" subwoofer, který má přinášet silné basy z jakéhokoli zdroje zvuku. Systém je vybaven dlouhými kabely (6,2 metru) pro zadní satelitní reproduktory, takže nebudete muset přesunovat nábytek v místnosti, abyste pro ně našli nejvhodnější místo pro dosažení optimálního prostorového zvuku. Zvuk se dá ovládat z libovolného místa v místnosti (až na vzdálenost 10 metrů) pomocí dálkového ovladače s tlačítky pro přehrávání, pozastavení a přeskakování skladeb, ovládání hlasitosti, výběr vstupu, přepínání rozhlasových stanic a další funkce.

Cena a dostupnost

Reproduktorový systém Logitech Z607 Surround Sound s Bluetooth je od včerejšího dne k dispozici na webu Logitech.com. V České republice se začne u vybraných distributorů prodávat od poloviny listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 3 290 Kč.

V listopadu se začnou prodávat reproduktory Logitech Z607
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama