v-prodeji-je-herni-mys-niceboy-oryx-m666-daemon-s-derovanym-telem
Novinka V prodeji je herní myš Niceboy ORYX M666 Daemon s děrovaným tělem

V prodeji je herní myš Niceboy ORYX M666 Daemon s děrovaným tělem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2020 15:00

Značka Niceboy přináší do herního světa myš ORYX M666 Daemon. Novinka se šesti tlačítky zaujme vzdušným děrovaným designem a velmi nízkou hmotností. Je navíc osazena i citlivým senzorem Pixart 3330, spínači Omron, vlastním softwarem v češtině s mnoha možnostmi nastavení i vlastní integrovanou flash pamětí, do které je možné nastavení ukládat.

Reklama

Děrování pláště snižuje celkovou hmotnost ORYX M666 Daemon na pouhých 66 gramů a dodává jí futuristický vzhled. Výhodu spatřujeme i v tom, že se vám během náročných herních maratonů nebude lepit k ruce.

Myš je osazena senzorem Pixart 3330 s vysokým rozmezím citlivosti od 1 000 do 10 000 DPI, obnovovací frekvencí 125 -1 000 Hz a snímáním pohybu při 250 IPS. Spínače Omron by měly zaručit přesný záznam každého stisknutí a dokázat eliminovat i neregistrovaná stisknutí.

Vlastní software v českém jazyce umožňuje kompletně nastavovat makra, podsvícení a funkce všech šesti tlačítek. Niceboy ORYX M666 Daemon navíc disponuje 32bit ARM procesorem a vnitřní pamětí, díky které se nastavená makra i funkce tlačítek dají jednoduše ukládat a zůstávají nastavená při každém dalším spuštění počítače.

Niceboy ORYX M666 koupíte u všech prodejců za 999 Kč.

V prodeji je herní myš Niceboy ORYX M666 Daemon s děrovaným tělem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama