v-prodeji-se-objevi-limitovana-edice-klavesnice-hyperx-x-ducky-one-2-mini
Novinka V prodeji se objeví limitovaná edice klávesnice HyperX x Ducky One 2 Mini

V prodeji se objeví limitovaná edice klávesnice HyperX x Ducky One 2 Mini

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 11. 2020 15:32

Herní divize Kingstonu uvádí limitovanou edici mechanické herní klávesnice vzniklé ve spolupráci se společností DuckyChannel International.

Reklama

Podle výrobce má klávesnice kompaktní 60 % tělo a úsporné rozložení kláves, aby zanechala co největší prostor na stole pro pohyb myší. HyperX x Ducky One 2 Mini používá lineární spínače HyperX red postavené kolem kratšího stisku k bodu sepnutí a vyšší rychlosti stisknutí.

HyperX x Ducky One 2 Mini je podsvícená RGB LED v každém spínači a využívá naplno potenciálu kláves Ducky PBT double-shot keycaps s druhou funkcí natištěnou na boku klávesy. Funkce Ducky Macro 2.0 následně umožňuje uživatelům upravovat podsvícení přímo pomocí klávesnice a nastavitelná makra nabízí až šest profilů uložených přímo v klávesnici.

V prodeji se objeví limitovaná edice klávesnice HyperX x Ducky One 2 Mini
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice je limitovaná edice celkem 1 425 jednotek dostupnými v regionu EMEA. Každá klávesnice má laserem gravírované sériové číslo na spodní straně. Navíc má novinka také stylový černý rámeček a bytelné tělo s třemi nastavitelnými sklony klávesnice. V balení je přidaných i několik hlavních barevných kláves, exkluzivní mezerník od HyperX navržený pro tuto limitovanou edici a nástroj na snadnější výměnu kláves.

Dostupnost

Klávesnice HyperX x Ducky One 2 Mini bude dostupná 18. listopadu v 17:00 jako limitovaná edice za cenu 119,99 eur pouze v HyperX Online obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama