Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky | Kapitola 3

Michal Rybka

Michal Rybka

19. 12. 2011 03:00 17

Seznam kapitol

1. Začínáme při zemi 2. Pro filmožrouty 3. Pro hračičky 4. Pro přerostlé děti
5. Sázka na klasiku 6. Pro domácnost... 7. Haleluja konzumu

Nemá si smysl nic nalhávat – ten nejkrásnější dárek si člověk stejně koupí sám. V pokrokových rodinách se proto obvykle postupuje tak, že si dar sami vyberete a po mírném debatování o ceně dojdete k dohodě. Ono to totiž u mnoha darů ani jinak nejde. Občas chcete něco, čemu zbytek rodiny naprosto nerozumí a koupil by to špatně.

Reklama

Pokud jde o počítačové periferie a komponenty, není to tak snadné, ale patrně nikoho neurazíte designovou zajímavostí. Když už nic jiného, obdarovaný se s ní může chlubit. Docela originálním dárkem pro hráče akčních her může být kontrolér Razer Nostromo (na obrázku), stojí dvanáct stovek, ale vypadá naprosto božsky. Tím betonově zabodujete! Nesmírně efektním dárkem bude taky bezdrátová klávesnice, která nepotřebuje baterky, protože má vlastní solární elektrárnu. Logitech Wireless Solar Keyboard K750 stojí 1800 Kč, ale nikdy nebudete muset utrácet za baterky, což zlevňuje její „celkové náklady na vlastnictví“ a navíc se můžete tvářit děsně ekologicky. Takže jestli máte v rodině nějakého zeleného aktivistu, máme betonově dobrý tip. Navíc je krásná štíhloučká, takže zabodujete i u náročnějších značkových salónních aktivistů :-)

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zvláštní zmínku si zasluhuje letošní kolekce myší od Microsoftu, protože to, co letos vypustili do světa, je jednoduše nádhera. Taková Microsoft Touch Mouse Artist Cheuk je bezdrátová, multidotyková a naprosto úžasná. Nejbáječnější stylový dárek pro jakoukoliv ženskou a zvlášť tu se smyslem pro umění. Patnáct stovek za takovouhle parádu mi nepřijde jako velký úlet!

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Podařily se ale i další kusy: Microsoft Explorer Touch Mouse Black má parádní design v „černém klavírním laku“ s dotykovou vibrační ploškou – je to méně praktické než kolečko, ale je to efektní a za devět stovek ani ne moc drahé. A revoluční ohýbací myš Microsoft ARC Touch Mouse se dočkala nové reedice v tmavě červené s názvem Sangria Red. Nemyslím, že by tyhle myši byly nejpraktičtější a nebo nejlepší pro hráče, ale normální občasné uživatele doslova ohromí. Vypadají nesmírně luxusně, rozhodně víc, než co doopravdy stojí. Nevím, jestli se Microsoft cíleně zaměřoval na myši pro ženské, ale když si vezmete, že tyhle parádní kousky stojí to samé, co nablblý dárkový košík s šampóny a mýdlem, tak myslím, že přišel čas „zkusit tak trochu jiný dárek pro mamku nebo sestru“.

Vánoce 2011 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama