vanocni-slevy-na-vr-headsety-od-htc-usetri-zakaznikum-tisice-korun
Novinka Vánoční slevy na VR headsety od HTC ušetří zákazníkům tisíce korun

Vánoční slevy na VR headsety od HTC ušetří zákazníkům tisíce korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 12. 2019 15:00

Společnost HTC dnes zveřejnila vánoční slevy na sady virtuální reality, kterými potěší nejednoho nadšence do technologií. Nejnovější headset Vive Cosmos, který se pyšní skvělým obrazem s vysokým rozlišením, lze v rámci akce pořídit o 100 eur levněji. Absence základnových stanic navíc umožňuje snadné a rychlé prvotní nastavení.

Reklama

V případě profesionální sady HTC Vive Pro Full Kit pak výrobce nabízí dokonce úsporu 200 eur. Příjemným detailem je i fakt, že ať už se uživatelé rozhodnou pro kterýkoliv z headsetů, vždy obdrží šest měsíců předplatného v hodnotě 89,94 eur ve službě Viveport Infinity zdarma.

Headset Vive Pro Full Kit je v rámci akce dostupný za cenu 1 199 eur aVive Cosmos lze získat již za 729 eur. Nabídka bude platit do 18. prosince.

Vánoční slevy na VR headsety od HTC ušetří zákazníkům tisíce korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Výhody Viveport Infinity

Díky členství ve Viveport Infinity uživatelé virtuální reality ušetří tisíce korun při objevování oblíbených her, zážitků a videí. První opravdu neomezená služba pro VR je dostupná za 14,99 eur měsíčně. Roční předplatné s cenovkou 114 eur pak zajistí ještě výraznější úspory. Fanoušci virtuální reality získají přístup ke stovkám VR aplikací, mezi nimiž nechybí hity jako Ninja Legends, Fisherman's Tale, Apex Construct, Fujii, Gun Club, Angry Birds VR a I Expect You To Die. Každý měsíc navíc přibývají nové tituly, a tak nikdy nechybí zajímavý obsah k objevování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama