Velký výběr čteček elektronických knih pod stromeček
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr čteček elektronických knih pod stromeček

Velký výběr čteček elektronických knih pod stromeček

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 12. 2014 03:00 35

Seznam kapitol

1. Vánoční svátky s „e-knihou“ v ruce 2. Něco historie 3. Na co se při výběru soustředit 4. Čtečky ebooků do 2000 korun
5. Čtečky do 3000 korun 6. Čtečky s nasvíceným displejem do 4 000 korun 7. Speciality 8. Naše tipy

Pokud vám ještě zbývá shánět pro někoho dárky a nevíte si rady, může se dnešní srovnání hodit právě vám. V tomto přehledu se podíváme na zajímavé čtečky elektronických knih, které můžete koupit v našich obchodech a dáme vám tipy z různých cenových kategorií, z nichž si jistě vybere každý.

Reklama

Většina čokolády v adventních kalendářích už je snědená a to znamená, že na shánění dárků už moc času nezbývá. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí udělat radost svým blízkým nebo sami sobě a nevědí, co pořídit, máme pro vás inspiraci na dárek, který potěší každého, kdo aspoň občas něco rád čte.

Připravili jsme pro vás velký výběr z čteček elektronických knih v různých cenových kategoriích a porovnali jejich parametry a zkušenosti uživatelů. To by vám mohlo výrazně usnadnit a hlavně urychlit rozhodování.

Velký výběr čteček elektronických knih pod stromeček
i Zdroj: PCTuning.cz

Než se ale vrhneme k samotnému porovnání, dovolte mi říct několik slov o historii čteček elektronických a elektronického inkoustu, který tzv. eReadery využívají a jaké mají výhody třeba oproti populárním tabletům.

Pro ty, kteří o čtečkách nevědí vůbec nic, nebo se s nimi ještě neměli šanci setkat, připomeneme také, jaké jsou jejich silné stránky i co vlastně čtečky elektronických knih umí.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama