Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2015 03:00 19

Seznam kapitol

1. Total War: Attila, Hand of Fate, Homeworld Remastered Collection 2. Oddworld: Abe´s Oddysee - New ´n´ Tasty, Resident Evil: Revelations 2, Tormentum – Dark Sorrow 3. Assassin´s Creed Rogue, Cities: Skylines, Hotline Miami 2 4. Ori and the Blind Forest, Battlefield Hardline, Ironcast
5. Pillars of Eternity, Dead Synchronicity, Grand Theft Auto V 6. Mortal Kombat X, Assassin´s Creed Chronicles: China, Dungeons 2 7. Kerbal Space Program, Wolfenstein: The Old Blood, Project CARS 8. Dex, Invisible, Inc., Galactic Civilizations III

Letní prázdniny se blíží, takže je na čase zrekapitulovat, jaké nejlepší hry vyšly v posledních měsících. Co kdybyste mezi typickými letními aktivitami, jako je koupání, slunění či grilování, našli pár volných chvilek a chtěli pořádně zapařit, že? Krom provařených titulů se podíváme i na další skvělé hry, které neprovázela gigantická kampaň.

Reklama

Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty

  • Žánr: logická plošinovka
  • Datum vydání: 25. 2. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Just Add Water/Oddworld Inhabitants

I další remasterovaná verze našeho výběru dopadla naprosto famózně. A že jí autoři věnovali pořádnou péči! Ačkoliv Oddworld: Abe's Oddysee – New 'n' Tasty vychází z původní hry, tedy včetně herních mechanik, dočkala se nového enginu a tudíž celkové renovace grafiky. Hra díky tomu vypadá naprosto famózně i v dnešní době! Kvůli grafice ovšem tuhle hru hrát nebudete, zdaleka nejdůležitější jsou zajímavé logické hádanky a dosti pošmourný příběh. Ale nebojte, hlavní hrdinou je uprděný Mudokon Abe, takže o zábavu nebude nouze!

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty na Steamu.

Resident Evil: Revelations 2

  • Žánr: akční
  • Datum vydání: 17. 3. 2015 (první díl vyšel 25. 2. 2015)
  • Vývojář/vydavatel: Capcom/Capcom

V nekonečné sérii Resident Evil se zase jednou blýsklo na lepší časy. Capcom se sice rozhodl rozdělit Resident Evil: Revelations 2 na epizody, což hráči nemají zrovna moc rádi, ale i přesto se jí povedlo přijít s povedenou hororovou atmosférou, která v akčněji pojatých Residen Evil hrách poslední doby citelně chyběla. Pokud se rádi bojíte, není co řešit!

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Resident Evil: Revelations 2 na Steamu.

Tormentum – Dark Sorrow

  • Žánr: adventura
  • Datum vydání: 4. 3. 2015
  • Vývojář/vydavatel: OhNoo/OhNoo

Když už jsme u té hororové atmosféry, musím zmínit ještě hru Tormentum – Dark Sorrow. Ačkoliv se jedná o adventuru, právě atmosféra z ní kape po litrech. Vedle toho si projekt zafinancovaný na Indiegogo připravil i zajímavé puzzly a morální volby, díky nimž si hra na konci řekne ještě alespoň o jedno rozehrání.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Tormentum – Dark Sorrow na Steamu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama