Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2015 03:00 19

Seznam kapitol

1. Total War: Attila, Hand of Fate, Homeworld Remastered Collection 2. Oddworld: Abe´s Oddysee - New ´n´ Tasty, Resident Evil: Revelations 2, Tormentum – Dark Sorrow 3. Assassin´s Creed Rogue, Cities: Skylines, Hotline Miami 2 4. Ori and the Blind Forest, Battlefield Hardline, Ironcast
5. Pillars of Eternity, Dead Synchronicity, Grand Theft Auto V 6. Mortal Kombat X, Assassin´s Creed Chronicles: China, Dungeons 2 7. Kerbal Space Program, Wolfenstein: The Old Blood, Project CARS 8. Dex, Invisible, Inc., Galactic Civilizations III

Letní prázdniny se blíží, takže je na čase zrekapitulovat, jaké nejlepší hry vyšly v posledních měsících. Co kdybyste mezi typickými letními aktivitami, jako je koupání, slunění či grilování, našli pár volných chvilek a chtěli pořádně zapařit, že? Krom provařených titulů se podíváme i na další skvělé hry, které neprovázela gigantická kampaň.

Reklama

Mortal Kombat X

  • Žánr: bojová
  • Datum vydání: 14. 4. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Warner Bros. Interactive Entertainment/Warner Bros. Interactive Entertainment

Bojová série Mortal Kombat se po dlouhých čtyřech letech rozhodla vrátit se na scénu a vzala to hezky z gruntu. Mortal Kombat X je po všech stránkách skvěle vylepšená hra, která přináší vítané novinky v hratelnosti a nádhernou grafickou prezentaci. Fatality v jejím podání jsou tak ještě nechutnější a tím pádem zase o dost vtipnější. 

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Mortal Kombat X na Steamu.

Assassin's Creed Chronicles: China

  • Žánr: plošinovka
  • Datum vydání: 21. 4. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Climax Group/Ubisoft

První z celkem tří plánovaných spin-offů série Assassin's Creed, v níž se s hlavní hrdinkou Shao Jun plížíte 2,5D kulisami Číny 16. století a namísto hrdinských výpadů kosíte nepřátele hezky tichými chvaty. Hra bohužel nedosáhla kvalit skvělé stealth plošinovky Mark of the Ninja, na druhou stranu jako oddychovka funguje docela dobře.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Assassin's Creed Chronicles: China na Steamu.

Dungeons 2

  • Žánr: strategie
  • Datum vydání: 24. 4. 2015
  • Vývojář/vydavatel: Kalypso/Kalypso

Dungeons 2 je často označována za nástupce legendárního Dungeon Keepera. Ve hře se stáváte pánem jeskyně a najímáte příšery, s nimiž se snažíte ubránit své poklady před cizinci. Hra je lehce uchopitelná a zábavná, jenom škoda trošku slabšího technického zpracování. Na mém počítači se místy trhala a to nemluvím o prolínání objektů, nebo o divně se chovající AI. Snad už to opravily patche.

Velký výběr her na prázdniny: to nejlepší z posledních měsíců
i Zdroj: PCTuning.cz

Dungeons 2 na Steamu.
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama